Pretenien quedar ara com si ells eren els que volien beneficiar als empresaris de la platja? Això és mentida, van proposar que les adjudicacions fossin de 8 anys pq d'alguna manera havien de callar que a partir de l'any que ve tenen l'intenció de cobrar 60.000€ a repertir entre els adjudicataris, per els serveis públics de clavegueram i llum del passeig. Aquesta xarxa, és un servei públic que ja paguem a base d'impostos, i alhora un servei que haurien de proporcionar quan estan llogant un emplaçament als preus que ho fan. <br>Per altra costat, si haguessin elaborat el pla d'usos quan tocava i no tot a l'últim moment, a hores d'ara ja hi hauria guinguetes. A cas ells eren els unics que creien que sabrien fer-ho a la primera? Sense errades? <br>El solar al que es refereixen, ho pinten com un imprevist d'ultima hora, això és incert. Ja fa temps que se sap, però igualment ells van preferir fer un pla d'usos amb aquell emplaçament, a veure si recaven algo. I no són els unics motius pels que a dia d'avui no hi ha guinguetes. <br>Al final tot es resumeix amb una imatge, la de les guinguetes dels altres municipis plenes de gent i la platja de la capital del maresem sense activitat. Això si, tot tapat fins a les eleccions. <br>Per a qui no ho sapiga el concurs es va celebrar "i nunca más se supo", ¿pq em de perdre el temps notificant de manera oficial el que està passant? <br>En fi, una més de l'Ajuntament de Mataró. <br> <br>

Incompetència , 29/04/2015 - 09:46h

Aquest any l'Ajuntament també farà la vista gorda a Sant Simó amb els gossos que es caguen i pixen a la sorra i els pescadors de canya que tiren els hams de les canyes i els cucs entre els banyistes? <br>Mataró, ciudad sin ley.

Gossos i canyes de pescar , 28/04/2015 - 17h

Se comunican tanto con todos que les suele pasar esto,todo para última hora y de cualquier manera y la culpa de los demás, de pena y no será porque no tiran de publicidad, están todo el día enganchado en los mensaje de todo lo que hace el gobierno municipal.

caminante , 28/04/2015 - 16:38h

Si no arriba ser per la representant del PSC que va slertar de la il·legalitat que s'anava a cometre en Rey (absent a la reunió) ho tira endavant de forma fraudulenta.

sort de l'oposició , 28/04/2015 - 14:16h

Vaja chapuceros, menys mal que ja marxen, encara que els de llicències també s'han cobert de glòria, ells exigeixen papers i papers, estudis i projectes, però el bàsic, que és saber per quant pot adjudicar-se una concessió, resulta que no ho saben.

Joan , 28/04/2015 - 12:49h

Un altre encert del Rey & company. Aixó és promoció de ciutat? Aixó és aprofitar la platja?

reina , 28/04/2015 - 12:40h