Nintendo Switch i Zelda Breath of the Wild han trencat totes les previsions possibles. La consola de Nintendo ha venut en una setmana 1,5 milions d’unitats a tot el món, al Japó va vendre el 95% del stock, al Regne Unit està esgotada i a Espanya s’ha convertit en la millor estrena de tota la història amb 44.673 unitats en el primer cap de setmana, per sobre del debut de PS4.

Per la seva banda, el joc estrella de Switch, The Legend of Zelda: Breath of the Wild, ha venut 1,4 milions d’unitats a tot el món i ha trencat diversos registres a la premsa: és el primer joc que supera 50 notes perfectes (10/10) a Metacritic i té una mitjana de 97 actualment, la millor nota dels últims 9 anys.

A més, a l’altra gran portal aglutinador de crítiques, GameRankings,  es col·loca tercer en el rànquing de tots els temps amb un 97,35%, només per darrera de Super Mario Galaxy (97,64%) i Zelda: Ocarina of Time (97,54%). De fet, la majoria de la crítica coincideix: l’impacte de Breath of the Wild només és comparable al que Ocarina of Time va suposar el 1998.