Sony va anunciar a principis de setmana que el seu servei Playstation Now arribaria també a PC properament. Es tracta d’una plataforma que permet als jugadors jugar a un ampli catàleg de jocs de la plataforma Playstation 3 via streaming, sense necessitat de tenir la consola. Jocs com la saga God of War, Uncharted, The Last of Us, Assassin’s Creed, Resident Evil, Street Fighter o Mega Man estan disponibles en aquesta espècie de “vídeoclub” per a videojocs, que funcionen a 720p i 30 frames per segon i que exigeix, naturalment, una bona connexió a Internet. En total hi ha més de 300 títols disponibles per provar amb un lloguer individual o fent servir una subscripció periòdica per accedir a tota la biblioteca. La plataforma permet provar-la durant set dies gratuits.

El sistema es va anunciar pels Estats Units com a una manera de poder gaudir a l’actual Playstation 4 dels jocs que havien sortit a la passada generació de consoles, però amb l’anunci de l’arribada a PC això significa que una gran quantitat d’usuaris, encara que no tinguin cap plataforma de Sony, podran provar-ho.

Els requisits mínims per poder fer funcionar Playstation Now són força assequibles: Windows 7/8/10, CPU Intel core i3 o AMD equivalent, 2 Gigues de RAM i 300 megues d’espai al disc.

El servei d’streaming de Sony arriba també amb un adaptador inal·làmbric USB que permet endollar el comandament DualShock 4 a l’ordinador, ja que fins ara no era compatible (tot i que els PCs comtpen amb una gran varietat de comandaments disponibles, inclosos els de la consola Xbox). De moment s’estenarà a alguns països europeus per confirmar i properament als Estats Units.