Nintendo Switch segueix sent la consola de moda, amb diverses botigues sense provisions de la nova plataforma híbrida que barreja conceptes de portàtil i de sobretaula per igual. Després del primer mes de vida, amb un ritme de vendes molt més alt del que estava previst, ara es prepara per rebre el segon gran títol després de Zelda: Breath of the Wild. Es tracta de Mario Kart 8: Deluxe Edition, una revisió del joc que va sortir a Wii U i que promet ser el millor joc de la mítica saga.

Aquesta entrega arriba amb un total de 48 pistes per competir (les 32 del joc original més les 16 que van aparèixer en continguts descarregables a posteriori), convertint-se amb la versió amb més circuits de tots. A més, comptarà amb la modalitat de dificultat de 200cc on el joc va a tota velocitat i els corredors controlats per la màquina són encara més durs de vèncer.

La gran novetat, en tot cas, arriba en el ‘modo batalla’. En el joc de Wii U es va decidir que les partides de batalla (basades en intentar colpejar els altres rivals perquè perdin els globus que porten al Kart i, per tant, perdre la partida) es fessin en els mateixos circuits de les curses, cosa que no va agradar al fan. La gran característica de la modalitat en altres entrega era tenir escenaris tancats on competir, i això és el que s’ha afegit a l’entrega de Switch.

El títol permet jugar online amb  fins a 16 jugadors a la vegada, funciona a 60 frames por segon i té una resolució de 1080p quan es juga en modalitat portàtil i de 720p al televisor.  El joc arriba oficialment el 28 d’abril a les botigues.