FMTwo Game aposta per la nostàlgia. La companyia va obrir un crowdfunding a Kickstarter que ha aconseguit la seva fita (porta més de 150.000 dòlars recaptats) per poder crear Gameband, un smartwatch dissenyat per jugar a videojocs mítics d’Atari.
El dispositiu porta instal·lat en les seves dues versions presentades jocs clàssics com el Pong, Asteroids i Crystal Castles, a banda d’una corretja i una carcassa que tenen un punt vintage. Les dues versions de rellotge intel·ligent que es van proposar tenen un preu de 149 dòlars i es poden adquirir des de la campanya de finançament que es pot veure a Kickstarter.

Les especificacions del dispositiu són força atractives, amb una pantalla AMOLED de 1,6 polzades i una resolució de 320x320, processador Qualcomm Snapdragon Wear 20100 i 512 gigues de ram. També compta amb  4 gigues d’emmagatzematge amb una ranura per microSD, compatibilitat amb USB Tipus C, Wifi, Bluetooth i tot funcionant amb un SO Android. El dispositiu és compatible amb telèfons Android i també amb iOS.