Espai Mima’m prepara per als propers dies 17, 18 i 19 de març un curs anomenat Paramana Doula, que està enfocat a Professionals i Persones que vulguin saber més de l’Acompanyament al Part Respectat i Fisiològic. Imparteixen el Curs dues persones molt importants i reconegudes a nivell internacional: Michel Odent, Obstetra Francès, va estar a càrrec del Departament de Cirurgia i de la Maternitat a l’Hospital de Pithiviers (França) entre 1962-1985); i Iliana Lammers, Doula Argentina, mare de 4 fills, àvia, i una Doula amb molt de bagatge i Experiència, Acompanya a Michel Odent en els seus cursos compartint la seva saviesa i aprenentatge.

El curs té una durada de 3 dies, i totes les persones interessades en poder-hi assistir poden trobar més informació a espaimimam.com o al seu Facebook. El curs es realitzarà a l'Atenea Port de Mataró.

Michel Odent és fundador del Primal Health Research Centre a Londres. A principis de 1970 va introduir el concepte de sales de part on les parelles es poguessin sentir com a casa, i l'ús de piscines. És l'autor del primer article en la literatura mèdica sobre com utilitzar les piscines (Lancet 1983), del primer article sobre la iniciació de la lactància en la primera hora de vida i també el primer a aplicar la 'Gate Control Theory of Pain'a l'obstetrícia.