Centre Mèdic Rehastet compleix 45 anys, i ho celebrarà amb una trobada amb clients, amics i familiars el proper 23 de novembre al centre del Camí de la Geganta. 
Els orígens de Rehastet es remunten al 1972, quan van obrir un primer espai al carrer Sant Rafel. La rehabilitació i l’estètica eren els primers serveis d’un lloc que es va quedar petit i que va ampliar-se amb l’entrada del prestigiós doctor Enric Quadrada. Amb ell es va afegir el servei de traumatologia i van anar creixent amb acords amb les escoles per poder atendre nens i nenes que es fessin mal.

Mica en mica van ampliar horitzons cobrint accidents esportius, fent proves d’esforç i revisions, o fent proves de carnet de conduir, sent el primer centre del Maresme en oferir-ho. Va ser a mitjan dels anys vuitanta quan van traslladar-se al Camí de la Geganta on es troben encara. “vam ampliar la societat amb metges com el doctor Badia o Buscà, i amb això vam donar nous serveis com traumatologia, neurologia, ginecologia, pediatria i altres especialitats mèdiques”, explica Armand Ballo, conseller delegat del centre. Després d’adquirir un local al carrer Sant Isidor pel servei de rehabilitació i medicina de l’esport, a finals dels 90 van ampliar el local amb espais per a quiròfans.

Actualment treballen amb mútues privades, revisions com l’esmentada pel carnet de conduir o de caire esportiu i tenen una vintena d’especialitats, incloses algunes d’estètica com cirurgia estètica i plàstica. El seu objectiu, explica Ballo, és “seguir identificant i cobrint les necessitats d’una societat que va canviant constantment”.