Motorsol, concessionari oficial Volkswagen, va inaugurar dijous passat, dia 20, la seva nova seu a Cabrera de Mar. Aquest establiment de referència en el món de l’automoció al Maresme s’ha traslladat a les instal·lacions de Quadis Autocentre, deixant enrere la seva antiga seu a Mataró. Un espai espectacular, amb 2.600m2 diàfans on trobar la gamma més àmplia de vehicles Volkswagen del mercat.

La inauguració de les instal·lacions va estar a l’alçada de les circumstàncies. La cita, molt multitudinària -s’hi van congregar centenars de persones- va comptar amb un espectacle de dansa aèria a càrrec de dues ballarines, acompanyades de pirotècnia que va il·luminar la nit maresmenca. La festa va concloure amb la presentació del nou Volkswagen Tiguan, un vehicle que reuneix tots els elements que caracteritzen la marca alemanya avui i que vol potenciar en el futur: les innovacions tecnològiques més punteres i la connectivitat màxima amb l’objectiu de fer-li la vida més fàcil al conductor.

“Aquestes noves instal·lacions responen a la nostra voluntat de ser ‘premium’ i oferir al client el servei més complet possible”, va explicar Josep Maria Falcó, director de Motorsol. El concessionari compta amb la millor selecció de models Volkswagen (Tiguan, Passat, el nou Beetle, Golf, Polo i un llarg etcètera) inclosos els seus vehicles comercials, amb la millor relació qualitat-preu. A això s’hi afegeix el servei post-venda més fiable, que inclou manteniment, revisions, reparacions, neumàtics, xapa i pintura i accessoris, sempre de la mà de tècnics especialitzats i amb materials i eines de la marca alemanya. A l’acte inaugural també hi va assistir la directora de Volkswagen España, Laura Ros, i Lluís Soler, CEO de Quadis. Ros va destacar la importància de Motorsol com a “referència”  per a la marca en el conjunt de l’Estat. “Ja són tres generacions d’emprenedors amb una sèrie de valors que sempre han mantingut intactes: la feina ben feta, l’excel·lència i la recerca del detall”, va afirmar. Ros també va parlar sobre el futur del sector de l’automoció, que “en els propers 10 anys experimentarà més canvis que en els 100 anteriors”. Un salt endavant pel qual Volkswagen s’ha preparat a consciència, segons la seva directora, apostant pel vehicle elèctric, amb el desenvolupament d’una vintena de models de cara al 2020.