Si voleu canviar alguna cosa del vostre dormitori, preneu nota d’aquests consells per canviar el color de les parets, el terra i els armaris. Amb petits canvis es poden aconseguir molt bons resultats.Abans de pintar les parets cal cobrir les imperfeccions o escletxes i aplicar una capa d’imprimació, perquè la paret no absorbeixi tota la pintura.

Afegiu esmalt de pintura perquè el color duri més anys. Una altra variant és la pintura plàstica, que a més és rentable, però no dissimula les imperfeccions. Si ho preferiu podeu posar papers pintats de vinil, que són impermeables i molt fàcils de netejar. Però si no voleu canviar el paper pintat que teniu actualment, apliqueu-hi una capa de vernís transparent per fer-lo més resistent.

Si voleu un paviment resistent, decoratiu i impermeable, escolliu el gres. A més, està disponible en una gran varietat d’acabats, no necessita manteniment i és fàcil d’instal·lar.Els armaris encastats són molt pràctics en els dormitoris per la seva gran capacitat d’emmagatzematge. Si opteu per un armari d’aquestes característiques, pareu atenció a les guies de les portes corredisses, ja que han de ser adequades per al pes de les portes.