La cuina potser la teniu ben distribuïda aplicant-li alguns petits canvis podeu aconseguir millorar el seu confort, així com també la seva estètica fent-la més actual. A vegades no cal invertir una gran quantitat de diners en remodelar de dalt a baix la cuina i amb petits retocs i elements que podem afegir serviran per millorar la funcionalitat d’aquest espai.Es poden renovar els calaixos i els armaris de la cuina pintant les seves portes o prestatges que queden a la vista. També podeu substituir les portes de fusta per unes de vidre. O, col·locar uns vinils adhesius, dels quals trobareu una gran varietat de motius, dissenys i colors.

També és una bona opció canviar els tiradors i poms dels mobles de cuina, de les portes i de les finestres. Trobareu gran diversitat de models per escollir. La il·luminació de zones puntuals permet millorar l’àrea de treball sobre el taulell. Podeu instal·lar bombetes de baix consum o llums de LED. Trobareu làmpades de molts i variats formats, materials, dissenys, acabats i colors, perquè escolliu aquelles afegeixin més encant a la cuina.

Pintar les portes i prestatges o canviar els tiradors i pom poden renovar l’aspecte de la cuina

Una altra forma d’introduir les noves tendències en la vostra cuina és incorporar materials que estiguin de moda però en dosis petites, com, per exemple, posar una placa d’acer a la zona de cocció per protegir la paret. Per guanyar superfície de treball, així com espai d’emmagatzematge, o per a fer esmorzar, podeu incorporar una illa o una barra a la cuina. Podeu adquirir un moble que estèticament coordini amb la resta del mobiliari existent a la cuina o, podeu optar per una peça amb personalitat pròpia.