Mataró torna a tenir enguany una guia d’activitats i serveis educatius per als centres educatius, docents, famílies i AMPA de Mataró. Inclouen més de 200 activitats que ofereixen serveis municipals, entitats de la ciutat i altres que col·laboren en l’educació i que com a novetat té activitats dirigides a famílies, docents i AMPA. Tot i que és un projecte ja engegat l’any passat, enguany la navegació per la pàgina web és molt més accessible i permet trobar les activitats amb gran facilitat.

A la web (http://mataro.cat/web/portal/ca/sites/activitatseducacio/activitats.html?s=1&desti=tots) es poden trobar activitats repartides per educació infantil, primària, Secundària, Cicles Formatius, batxillerat, educació especial, escola d’adults, famílies, AMPA i docents.

Per exemple, en infantil hi ha fins a 26 activitats que van des de propostes artístiques a intercanvis de contes, tallers per conèixer móns desconeguts com pot ser els de les abelles, espais d’assessorament per a la gestió positiva del conflicte enfocat al professorat i altres.

A primària hi ha propostes per visitar una explotació agrícola, conèixer plantes autòctones, un consell d’infants per a nens de cinquè i sisè de primària o activitats per conèixer el Parc de Montnegre i el Corredor.

En definitiva, propostes variades que intenten descobrir el món que envolta el sector educatiu i que va molt més enllà del que s’aprèn a les aules.