Suka canvia la carta. La setmana passada es va presentar la nova proposta culinària de la temporada en una nit especial: els comensals van poder provar set platets de la nova carta, acompanyades de maridatge de set dels vins de la bodega del restaurant i amb un plat extra, una ostra. El resultat no va poder ser millor per un canvi important de concepte: Suka segueix oferint plats amb productes de proximitat i de la cuina mediterrània, però aposta ara també per propostes de fora, com es pot veure amb la secció de la carta “viatja amb nosaltres” on es poden trobar platets de Mèxic, Japó o el Vietnam.

L’objectiu del restaurant és el d’ampliar la varietat i contrastos de sabors, i de moment sembla que està funcionant més que bé per la recepció dels clients.Entre els plats nous destaquen alguns com la viera amb palejat de botifarra negre, arros venere amb cansalada ibèrica i alli oli de pera; o l’ànec a la pequinesa en gua bao i salseta de mel amb rave picat.Això sí, no falten plats tradicionals de l’establiment com són les seves patates braves o el micuit, que s’ha reinventat respecte la fórmula original.

Aquests canvis vindran acompanyats de una secció de suggeriments que canviarà segons temporada i productes i novetats de pes que es podran veure també en els menús migdies i el menú degustació.