Muzio és una nova pizzeria de Mataró que es troba al carrer Esteve Albert 43 i que es dedica a la creació d’autèntica pizza romana. Aquesta, a diferència de la napolitana, està hidratada al 90% i passa per un procés de fermentació que permet que la base es ‘mengi’ els sucres de la farina, fent que sigui més digestible i lleugera.

Compten amb un estil particular d’oferir aquest producte com la  pizza a la Pala, una pizza que es cou en forma de pala dins del forn; o pizza al taglio, un tall individual. També ofereixen pizzes de 50 o 80cm per compartir fins a quatre persones. Entre les seves propostes, destaquen pizzes originals com la de salmó, mozzarela, burrata i rúcula o la Maximiliano, que porta tomàquet, mozzarela, mortadel·la, stracchino, pistatxos, oli i  julivert.

Muzio obre de dimarts a diumenge i té un menú migdia entre setmana de dues porcions de pizza i cervesa per 4,90 o 5,90 si afegim una empanada. Els diumenges ofereixen qualsevol tipus de pasta a nou euros i compten amb dues ofertes: pizza lliure per 8,50 els dimarts a la nit i pizza vegetariana amb farina integral els dimecres nit. L’establiment destaca per tenir un disseny trencador, allunyat dels tòpics d’altres pizzeries.