Tento arriba a Mataró de la mà d'Inés López, llicenciada en ADE al TecnoCampus. Tento es presenta com "el túpper del segle XXI". Un establiment que cuina i reposa diàriament més de 80 plats i 30 postres per escollir. El client decideix sempre què menja, fent-se el seu propi menú. Tots els productes són frescos i de temporada, per gaudir-ne plenament a casa, a l'oficina o en un parc. A més, se sotmeten a rigorosos controls de qualitat des del seu origen fins a la botiga, perquè la traçabilitat del producte estigui garantida. Arriben envasats en racions individuals perquè la conservació sigui la millor.

Tento compta amb 48 botigues a Barcelona, una dotzena a Madrid i s'està obrint pas a altres llocs de Catalunya i l'Estat espanyol. 

La direcció de la cuina va a càrrec d'Andreu Bosch, xef format en restaurants de prestigi. Ofereix plats atractius i saborosos que ofereixen una gran relació qualitat preuamb novetats cada mes. Trento compra en origen i treballa tota la cadena d'elaboració de forma eficient per poder aconseguir el millor preu. A cada botiga hi ha un espai per escalfar els plats. En comparació amb la competència, destaca el fet que les racions són més completes i que el preu inclou tots els complements. Tento compta amb 48 botigues a Barcelona, una dotzena a Madrid i s'està obrint pas a altres llocs de Catalunya i l'Estat espanyol.