"When we play, we shine". Aquest és l'eslògan de Neon, la marca de roba esportiva femenina especialitzada en pàdel creada per l'Alexandra López i la Carme Bertomeu, fotògrafa i dissenyadora que han donat el salt al camp tèxtil. "Volem que la dona brilli a la pista", afirma López, quelcom que passa literalment amb la roba de Neon, ja que totes les peces d'aquesta empresa mataronina duen material reflectant.

Totes les peces de Neon duen material reflectant i la confecció està feta al 100% al Maresme

Si hi ha quelcom que ha fet triomfar el pàdel, que s'ha convertit en tot un fenòmen, és el fet de ser un esport social. "Els practicants juguen, es diverteixen i aprofiten per relacionar-se, i en aquest context és important lluir bé", afirmen des de Neon. Per això han apostat per moda esportiva de disseny molt atractiu i alhora de gran qualitat. "Tot el procés creatiu es fa aquí, comprem el teixit a la comarca i la confecció la fem a Mataró, a un taller de tota la vida", apunta la cofundadora de Neon. Les seves impulsores volen diferenciar-se en un mercat molt saturat, amb un únic objectiu: "que a la primera llambregada a una peça nostra sàpigues que és de Neon".

En vies de diversificació

L'empresa va arrencar ara fa un any centrada en el món del pàdel, però ara ja s'està diversificant, amb oferta per a running i hoquei. "Volem créixer poc a poc, sense cremar la marca, però fent passos endavant importants", conclou López.