FootballAim, empresa mataronina amb seu a la incubadora del TecnoCampus, vol canviar la forma en que són entrenats i educats els jugadors de la propera generació. Alhora, vol ajudar als clubs a poder treballar d’una manera col·laborativa i a distància. Per fer-ho, ofereix un Software com a Servei (SaaS) a entrenadors, clubs i jugadors de futbol on poden dissenyar i organitzar les seves sessions d’entrenament, els seus equips i planificar les temporades entre moltes altres opcions. Tot plegat, expliquen des de l’empresa, d’una manera fàcil, ràpida i moderna. A més, els ajuda a seguir l’evolució dels jugadors i equips per millorar el seu rendiment i preparar els esdeveniments de la temporada.

Els entrenadors poden planificar sessions d’entrenaments i crear els seus propis exercicis

El Software de FootballAim permet als entrenadors crear fàcilment els seus propis exercicis, organitzar-los amb tags i moltes altres opcions. També dissenyar i planificar sessions d’entrenament dels seus equips, amb l’ajuda de processos automatitzats que permeten estalviar temps. També és una eina molt pràctica per als clubs, ja sigui per als seus gestors com per als propis jugadors. L’aplicació permet emmagatzemar i fer el seguiment de tota la informació de la plantilla, planificar la temporada, elaborar o consultar horaris, etc. Es pot utilitzar amb una versió gratuïta bàsica i dues  altres versions (Pro i Club) que sumen més opcions per 40 o 55 euros l’any. 

També és molt pràctic per a la gestió diària dels clubs, amateurs o professionals

FootballAim treballa amb clubs semiprofessionals i professionals, des de primera divisió fins a categories de futbol base, ja que s’adapta a totes les necessitats, des d’entitats modestes fins a equips de primer nivell.