Un nou concepte de missatgeria a Mataró. Així es presenta Ematbici, una empresa de recent creació que vol oferir un servei de missatgeria tan net i ecològic com eficient. El seu model està basat en l’ús de bicicletes elèctriques, que garanteixen un servei net, lliure de contaminació (ni acústica ni d’emissions de C02 i proper. Alhora, asseguren que són més eficients que altres competidors ja que l’ús d’aquest vehicle els permet anar porta a porta i els dóna una gran accessibilitat, sense cap restricció d’entrada a zona peatonal. Poden accedir per tot arreu en qualsevol hora, ja que les illes de vianant amb horari restringit no són cap problemes per ells.

Asseguren que són més eficients que altres competidors ja que l’ús d’aquest vehicle els permet anar porta a porta i els dóna una gran accessibilitat

Les bicicletes d’Ematbici son elèctriques i estan preparades per dur tot tipus de paqueteria. Poden carregar des de paquets petits (mòbils, roba) a grans i pesats ( caixes de fruita, recanvis mecànics), que arribin fins a 100 Kg de pes. També poden dur documentació i tramitar-la (compulsar,segellar). L’empresa ofereix preus reduïts i la possibilitat d’enviaments urgents el mateix dia.