Fòrum Salut Mental organitza la 6a Marxa per a la Salut Mental aquest proper diumenge, dia 26 a les 9 del matí amb sortida des del Passeig del Callao. Una caminada de 8 o 12km que té un preu de 7 euros per inscripció i que inclou samarreta commemorativa i esmorzar. Les inscripcions, fins dissabte a la tarda, es poden fer a la Plaça Santa Anna, Plaça Illa Cristina, al Esports Discovery del Camí Ral. També fins el divendres al SRC Maresme del Camí de la Geganta i el mateix dia abans d’iniciar la prova. L’objectiu de la Marxa per a la Salut Mental és conscienciar i sensibilitzar a la ciutadania sobre el col·lectiu de persones amb problemes de salut mental.

La marxa se celebra el diumenge 26 a les 9 del matí amb dos traçats de 8 i 12km

Dels beneficis obtinguts de les darreres edicions, es va poder organitzar la primera edició d’Esport per a tothom, la Festa de l’Esport Inclusiu, un esdeveniment en el que, amb l’esport com a eina integradora, persones amb problemes de salut mental van poder gaudir d’una jornada lúdica acompanyada de la resta de la ciutadania de Mataró.

Així doncs, Esport per a tothom vol esdevenir com un acte anual on afavorir la integració i desestigmatització d’aquest col·lectiu, conscienciant i sensibilitzant a la ciutadania.

La marxa no té caire competitiu i està adreçada a tot tipus de persones, indistintament de la seva condició física o edat. Totalment recomanable per a famílies i colles d’amics que vulguin passar un bon matí d’esport saludable i solidari.

Info: www.marxasalutmental.org.