a Google  
a capgros.com  
| 2 d'octubre de 2014|
UNA HABITACIÓ AMB VISTES
Judith Vives
Almodóvar muda la pell
Pedro Almodóvar muda la seva pròpia pell i es renova per fora sense perdre l’essència. ‘La piel que habito’ marca un punt culminant en la trajectòria del cineasta manxec, que fa un compendi de totes les seves inquietuds i obsessions temàtiques i formals, i a l’hora marca l’inici –això sembla- d’una nova etapa que en podríem dir “de maduresa”. El director aposta en ferm pel thriller, un gènere al qual s’havia anat acostant amb més o menys fortuna amb títols com ‘Carne Trémula’, ‘Kika’ o fins i tot ‘Àtame’, que tantes coses té en comú amb ‘La piel que habito’ (començant pel protagonisme d’Antonio Banderas).

Almodóvar torna a mirar cap a Hitckcock i el passa pel seu propi sedàs estètic –a la manera com també ho fa Brian de Palma-. Però sorpren també que al seu nou film s’hi puguin identificar les influències del sofisticat i violent cinema de Park Chan-wook, l’autor de la trilogia de la venjança i que és, clarament, una referència de ‘La piel que habito’. Així com també el cert acostament a la temàtica de la ‘nova carn’ que tan agrada a Cronenberg. I tot plegat sense deixar de ser 100% almodovariana.

El director relata aquí la complexa i sorprenent història de la venjança d’un cirurgià plàstic que ha perdut la seva dona. La trama va donant voltes en l’argument i va fent salts en el temps, una estructura que desconcerta una bona estona i que també genera, perquè no admetre-ho, alguns detalls que poden semblar inversemblants. Ha agafat per sorpresa, curiosament, la fredor que impregna tot el conjunt d’aquesta pel·lícula arriscada, estranya i fascinant, tan freda com, diuen, ha de ser la venjança. Freda en la posada en escena però amb una seqüència culminant amb què Almodóvar toca el cel i que de cap manera pot deixar indiferent.

espaiisidor.blogspot.com
EnviarAmic Enviar a un amic Imprimir Imprimir Opinio Afegir opinió Disminueix lletraAugmenta lletra


Afegeix la teva opinió sobre la notícia

Els comentaris dels lectors de www.Capgros.com estan subjectes a moderació prèvia. Això vol dir que és possible que no apareguin publicats immediatament, fins que els responsables del mitjà no els validin. S'acceptaran tots els comentaris, excepte aquells que continguin insults, continguts xenòfobs i que siguin contraris o atemptin contra la Llei, la moral, la bona fe o l'ordre públic, o que infringeixin drets de propietat intel.lectual o industrial. Tampoc es permetran els comentaris que no tinguin cap relació amb el contingut de la notícia o l'article al qual facin referència.


Al fer servir aquest servei, l' Usuari manifesta la seva conformitat amb aquestes condicions, comprometent-se a no fer-los servir per enviar missatges que difamin o insultin, o que continguin informació falsa, que sigui inapropiada, abusiva, nociva, pornogràfica, amenaçadora, fent mal a l' imatge pública i/o la vida privada de terceres persones o que per a qualsevol motiu infringeixin cap llei.

www.Capgros.com, podrà limitar, a la mida que tingués coneixement d' això, l' accés a la web d' opinions, informacions, comentaris, imatges i, en general, de qualsevol classe de material que vulneri allò disposat en aquesta clàusula. També s'informa que, tal i com obliga la llei, es recollirà la procedència (IP) de tots els comentaris entrats.

D' acord a l' anterior exposat, www.Capgros.com estarà legitimada per a suspendre de manera immediata la prestació del servei i, en el seu cas, per retirar els continguts presumpte o declaradament il•legals, ja ho faci al seu exclusiu criteri, ja a petició de tercer afectat o d' autoritat competent. Aquesta suspensió o retirada no donaran en cap cas dret a cap indemnització.
  Nom: 
  Opinió:  caracters (màxim 1.500)
Escriu l'any actual amb 4 xifres:
 

Una habitació amb vistes | 04/07/2013 | Superman, el messies
Una habitació amb vistes | 26/06/2013 | Monstres educatius
Una habitació amb vistes | 19/06/2013 | Cacera humana
Una habitació amb vistes | 12/06/2013 | Escac i mat familiar
Una habitació amb vistes | 02/05/2013 | Impostura emocional
Una habitació amb vistes | 24/04/2013 | El fracking i la manipulació del discurs ecologista
Una habitació amb vistes | 28/03/2013 | Sortir al carrer
Una habitació amb vistes | 20/03/2013 | El teatre de les convencions socials
Una habitació amb vistes | 13/03/2013 | Patinada passatgera
Una habitació amb vistes | 22/02/2013 | Thriller sobre els thrillers
Una habitació amb vistes | 31/01/2013 | És la política
Una habitació amb vistes | 23/01/2013 | El relat de la veritat
Una habitació amb vistes | 11/01/2013 | Dependència emocional
Una habitació amb vistes | 08/01/2013 | Grans miserables
Una habitació amb vistes | 04/01/2013 | Només fans
Una habitació amb vistes | 20/12/2012 | Personatges trencats
Una habitació amb vistes | 13/12/2012 | Relats i espiritualitat
Una habitació amb vistes | 06/12/2012 | El padrí de la banca
Una habitació amb vistes | 30/11/2012 | La por és la fi
Una habitació amb vistes | 16/11/2012 | Bond de vertigen
Una habitació amb vistes | 31/10/2012 | Rescat de pel·lícula
Una habitació amb vistes | 25/10/2012 | Pornografia del dolor
Una habitació amb vistes | 18/10/2012 | El triomf de Tim Burton
Una habitació amb vistes | 10/10/2012 | La dolce vita de Woody Allen
Una habitació amb vistes | 28/09/2012 | Gàngsters en crisi
Una habitació amb vistes | 20/09/2012 | Totalment insípida
Una habitació amb vistes | 16/10/2011 | Un renovat Kevin Smith guanya el festival de Sitges 2011
Una habitació amb vistes | 14/09/2012 | Redefinint la comèdia
Una habitació amb vistes | 06/09/2012 | Fer creïble l'increïble
Una habitació amb vistes | 30/08/2012 | Aventura i pseudofilosofia
Una habitació amb vistes | 23/08/2012 | Una princesa Disney amb caràcter
Una habitació amb vistes | 12/07/2012 | Quina és la Madrastra més dolenta del regne?
Una habitació amb vistes | 05/07/2012 | Comèdia sobre l'emigració espanyola
Una habitació amb vistes | 21/06/2012 | Educar i altres compromisos
Una habitació amb vistes | 14/06/2012 | Fórmules del passat
Una habitació amb vistes | 01/06/2012 | Canvi de rols
Una habitació amb vistes | 09/05/2012 | Criar un monstre
Una habitació amb vistes | 25/04/2012 | Lluita de classes televisada
Una habitació amb vistes | 13/04/2012 | Comèdia amb valors
Una habitació amb vistes | 04/04/2012 | Fastigosament divertida
Una habitació amb vistes | 30/03/2012 | Relectura contra els tòpics
Una habitació amb vistes | 15/03/2012 | Política i punyals
Una habitació amb vistes | 09/03/2012 | Realisme social en clau fantàstica
Una habitació amb vistes | 29/02/2012 | Cinefilia explícita
Una habitació amb vistes | 23/02/2012 | Clàssic juvenil
Una habitació amb vistes | 16/02/2012 | Carnaval mediàtic
Una habitació amb vistes | 09/02/2012 | Les lliçons dels Muppets
Una habitació amb vistes | 02/02/2012 | La llibertat de les dones
Una habitació amb vistes | 26/01/2012 | Les herències
Una habitació amb vistes | 19/01/2012 | El director que relata grans investigacions
Una habitació amb vistes | 13/01/2012 | Política de paper cuixé
Una habitació amb vistes | 06/01/2012 | Artista vintage
Una habitació amb vistes | 29/12/2011 | El factor humà
Una habitació amb vistes | 22/12/2011 | Deliciosament increïble
Una habitació amb vistes | 15/12/2011 | Adaptació decimonònica
Una habitació amb vistes | 07/12/2011 | Les quatre vides de l’ésser humà
Una habitació amb vistes | 23/11/2011 | Atrapats en la pròpia hipocresia
Una habitació amb vistes | 16/11/2011 | Les conseqüències de l’especulació immobiliària
Una habitació amb vistes | 09/11/2011 | Destrucció i creació
Una habitació amb vistes | 27/10/2011 | Ficcions didàctiques i realitats violentes
Una habitació amb vistes | 20/10/2011 | Una cosa interessant
Una habitació amb vistes | 05/10/2011 | La Catalunya intol·lerant
Una habitació amb vistes | 28/09/2011 | Estil i prudència
Una habitació amb vistes | 21/09/2011 | Arrelat en el caos
Una habitació amb vistes | 14/09/2011 | Almodóvar muda la pell
Una habitació amb vistes | 20/10/2010 | Un resum del Sitges 2010
Una habitació amb vistes | 24/08/2011 | Revival impostat
Una habitació amb vistes | 13/07/2011 | Una frenada de la Pixar
Una habitació amb vistes | 06/07/2011 | Llegenda de cine
Una habitació amb vistes | 29/06/2011 | Xina reivindica Confuci
Una habitació amb vistes | 22/06/2011 | Atracció de fira
Una habitació amb vistes | 15/06/2011 | Un conte d'espies i bruixes
Una habitació amb vistes | 02/06/2011 | Pirates de Bruckheimer
Una habitació amb vistes | 27/05/2011 | Els amics són un mocador
Una habitació amb vistes | 19/05/2011 | Fascinant París
Una habitació amb vistes | 28/04/2011 | Atrapat en el codi font
Una habitació amb vistes | 14/04/2011 | Peplum per Setmana Santa
Una habitació amb vistes | 30/03/2011 | El món d’un home corrent
Una habitació amb vistes | 17/03/2011 | Western animat
Una habitació amb vistes | 10/03/2011 | Comèdia romàntica filosòfica i fantàstica
Una habitació amb vistes | 02/03/2011 | Bellesa, terror i perfecció
Una habitació amb vistes | 03/02/2011 | Cinema i presa de consciència
Una habitació amb vistes | 27/01/2011 | El sentit de la vida
Una habitació amb vistes | 20/01/2011 | La importància de la comunicació política
Una habitació amb vistes | 13/01/2011 | Rialles sense control
Una habitació amb vistes | 05/01/2011 | El cinema català també pot ser comercial
Una habitació amb vistes | 10/12/2010 | Lletjor
Una habitació amb vistes | 02/12/2010 | L'equilibri d'Atom Egoyan
Una habitació amb vistes | 11/10/2010 | Aquells nostàlgics vuitantes
Una habitació amb vistes | 04/11/2010 | Els dos camins de Ben Affleck
Una habitació amb vistes | 27/10/2010 | Talents en xarxa
Una habitació amb vistes | 15/10/2010 | Política gore
Una habitació amb vistes | 10/10/2010 | A dos metres sota terra
Una habitació amb vistes | 05/10/2010 | La vida és un tebeo
Una habitació amb vistes | 23/09/2010 | Thiller d'autor
Una habitació amb vistes | 19/10/2009 | Moon, una odissea espacial guanya el Sitges 2009
Una habitació amb vistes | 15/09/2010 | El significat de la poesia
Una habitació amb vistes | 09/09/2010 | Autoenganys
Una habitació amb vistes | 01/09/2010 | Kung-fu familiar
Una habitació amb vistes | 24/07/2010 | Diferències i semblances
Una habitació amb vistes | 08/07/2010 | Vincles i absències
Una habitació amb vistes | 01/07/2010 | Coaching familiar
Una habitació amb vistes | 23/06/2010 | Tristes paròdies de sí mateixes
Una habitació amb vistes | 17/06/2010 | Superherois contraculturals
Una habitació amb vistes | 02/06/2010 | Desig i dependència
Una habitació amb vistes | 27/05/2010 | Plat típic ben cuinat
Una habitació amb vistes | 20/05/2010 | Sense malles ni ànima
Una habitació amb vistes | 28/04/2010 | Ets el veritable Tim Burton?
Una habitació amb vistes | 13/04/2010 | Èpica i estratègia
Una habitació amb vistes | 31/03/2010 | La veritat en suspens
Una habitació amb vistes | 24/03/2010 | L'odissea de la immigració
Una habitació amb vistes | 18/03/2010 | Mentides i manipulació
Una habitació amb vistes | 11/03/2010 | Motivació i lideratge
Una habitació amb vistes | 04/03/2010 | Bogeria Scorsesiana
Una habitació amb vistes | 11/02/2010 | Disney en l'era Obama
Una habitació amb vistes | 06/02/2010 | Aparador de Broadway
Una habitació amb vistes | 27/01/2010 | La solitud en els aeroports
Una habitació amb vistes | 21/01/2010 | Un Sherlock Holmes de còmic
Una habitació amb vistes | 15/01/2010 | Un moment culminant
Una habitació amb vistes | 07/01/2010 | Regles bàsiques per sobreviure als zombies
Una habitació amb vistes | 30/12/2009 | Operació fracàs
Una habitació amb vistes | 24/12/2009 | Rebequeries infantils
Una habitació amb vistes | 17/12/2009 | Terror domèstic
Una habitació amb vistes | 10/12/2009 | Riure's d'un mateix
Una habitació amb vistes | 03/12/2009 | Raó contra fanatisme
Una habitació amb vistes | 26/11/2009 | Exercici d'estil
Una habitació amb vistes | 18/11/2009 | Això era Michael Jackson
Una habitació amb vistes | 12/11/2009 | Metafísica i raresa
Una habitació amb vistes | 05/11/2009 | Telefilm literari
Una habitació amb vistes | 29/10/2009 | El que li passa a Esther
Una habitació amb vistes | 22/10/2009 | Carpe diem
Una habitació amb vistes | 16/10/2009 | El virus humà
Una habitació amb vistes | 08/10/2009 | Fraus, mentides i l'FBI
Una habitació amb vistes | 01/10/2009 | Una pel·lícula que canvia la història
Una habitació amb vistes | 24/09/2009 | Sobre les relacions de parella
Una habitació amb vistes | 17/09/2009 | Apartheid alienígena
Una habitació amb vistes | 10/09/2009 | Riure's dels propis acudits
Una habitació amb vistes | 06/09/2009 | La llibertat de la gent gran
Una habitació amb vistes | 02/09/2009 | La vida és l’aventura
Una habitació amb vistes | 26/08/2009 | Tot el que es queda a Las Vegas
Una habitació amb vistes | 20/08/2009 | Revival negre
Una habitació amb vistes | 23/07/2009 | La telesèrie Harry Potter
Una habitació amb vistes | 16/07/2009 | Una més de la Bullock
Una habitació amb vistes | 09/07/2009 | Una divertida 'tragèdia' quotidiana
Una habitació amb vistes | 02/07/2009 | El pitjor de Michael Bay
Una habitació amb vistes | 01/01/1900 | El pitjor de Michael Bay
Una habitació amb vistes | 25/06/2009 | El preu de la independència
Una habitació amb vistes | 11/06/2009 | Salvar Terminator
Una habitació amb vistes | 04/06/2009 | Correcta adaptació amb marca europea
Una habitació amb vistes | 28/05/2009 | El temps i els carrerons
Una habitació amb vistes | 21/05/2009 | Poc àngel i mil dimonis
Una habitació amb vistes | 14/05/2009 | Ciència ficció i emoció
Una habitació amb vistes | 28/04/2009 | Bullying i vampirs
Una habitació amb vistes | 15/04/2009 | La por arrelada al cos
Una habitació amb vistes | 26/03/2009 | Almodóvar i el cinema
Una habitació amb vistes | 19/03/2009 | La societat que no hi vol veure
Una habitació amb vistes | 11/03/2009 | La mort de Harry el Sucio
Una habitació amb vistes | 25/02/2009 | El pas del temps
Una habitació amb vistes | 19/02/2009 | La batalla perduda del realisme
Una habitació amb vistes | 11/02/2009 | Jules i Jim a Mataró
Una habitació amb vistes | 05/02/2009 | Història en acció
Una habitació amb vistes | 29/01/2009 | L'enfonsament d'un matrimoni
Una habitació amb vistes | 15/01/2009 | Llums i ombres de la lluita política
Una habitació amb vistes | 08/01/2009 | Evocació postmoderna
Una habitació amb vistes | 24/12/2008 | Justícia i esperança
Una habitació amb vistes | 17/12/2008 | Un canvi a pitjor
Una habitació amb vistes | 09/12/2008 | L'encert de la Disney
Una habitació amb vistes | 25/11/2008 | Radiografia d'una fractura
Una habitació amb vistes | 18/11/2008 | La lliçó bíblica
Una habitació amb vistes | 13/11/2008 | Anacronisme en la era Obama
Una habitació amb vistes | 04/11/2008 | El joc de les nines russes
Una habitació amb vistes | 28/10/2008 | Camins d'amor i de dolor
Una habitació amb vistes | 17/10/2008 | Desmitificadora i 'petarda'
Una habitació amb vistes | 13/10/2008 | Fer comèdia no és cap tonteria
Una habitació amb vistes | 02/10/2008 | Vicky, Cristina, però sobretot Penélope i no gaire Woody
Una habitació amb vistes | 25/09/2008 | L'holocaust als ulls d'un nen
Una habitació amb vistes | 17/09/2008 | Che, la icona
Una habitació amb vistes | 01/09/2008 | Avanç del Sitges 2008
Una habitació amb vistes | 10/09/2008 | Duel entre el bé i el mal
Una habitació amb vistes | 04/09/2008 | La dualitat i la funció del superheroi
Una habitació amb vistes | 27/08/2008 | Charlot ecologista i robòtic
Una habitació amb vistes | 12/08/2008 | Compromís comercial
Una habitació amb vistes | 22/07/2008 | Humor absurd, violència extrema
Una habitació amb vistes | 17/07/2008 | Recepta clàssica ben cuinada
Una habitació amb vistes | 09/07/2008 | Joc pervers
Una habitació amb vistes | 02/07/2008 | L'alumne avantajat
Una habitació amb vistes | 25/06/2008 | Quatre dones buscant estabilitat
Una habitació amb vistes | 18/06/2008 | Shyamalan de sèrie B
Una habitació amb vistes | 11/06/2008 | La por
Una habitació amb vistes | 04/06/2008 | Negra com l'ànima del diable
Una habitació amb vistes | 28/05/2008 | Indiana Jones i el Quart Mil·lenni
Una habitació amb vistes | 22/05/2008 | Un 'Live action' postmodern
Una habitació amb vistes | 14/05/2008 | Relacions i misèries laborals
Una habitació amb vistes | 08/05/2008 | Heroi despreocupat
Una habitació amb vistes | 30/04/2008 | Entreteniment clàssic amb voluntat de denúncia
Una habitació amb vistes | 24/04/2008 | Clixés de melodrama
Una habitació amb vistes | 17/04/2008 | Remakes i paradigmes
Una habitació amb vistes | 09/04/2008 | No només és rock'n'roll
Una habitació amb vistes | 03/04/2008 | Cinema sentimental poc exigent
Una habitació amb vistes | 28/03/2008 | Funcional però impersonal
Una habitació amb vistes | 20/03/2008 | Fantasia amable per als més joves
Una habitació amb vistes | 14/03/2008 | La lluita pels drets dels afroamericans
Una habitació amb vistes | 05/03/2008 | Inversemblant i resclosit
Una habitació amb vistes | 27/02/2008 | Guerres de saló
Una habitació amb vistes | 20/02/2008 | Burton s'enfosqueix
Una habitació amb vistes | 13/02/2008 | Coen és nom de gènere
Una habitació amb vistes | 06/02/2008 | Beautiful girl
Una habitació amb vistes | 30/01/2008 | Crims hitchcockians
Una habitació amb vistes | 24/01/2008 | Crear per expiar els pecats
Una habitació amb vistes | 16/01/2008 | Un viatge autista i espiritual a la recerca del pare
Una habitació amb vistes | 05/01/2008 | Revisió des de l'admiració
Una habitació amb vistes | 02/01/2008 | American collage
Una habitació amb vistes | 01/01/1900 |
Una habitació amb vistes | 27/12/2007 | Llum entre les ombres
Una habitació amb vistes | 12/12/2007 | Paròdia i autocita
Una habitació amb vistes | 05/12/2007 | Divertit retrat antropològic
Una habitació amb vistes | 30/11/2007 | Ensurts, crits i càmeres de TV
Una habitació amb vistes | 22/11/2007 | Cube + Deu Negrets
Una habitació amb vistes | 14/11/2007 | Crida a la mobilització
Una habitació amb vistes | 31/10/2007 | Remake incongruent i desaprofitat
Una habitació amb vistes | 25/10/2007 | Que el seu nom no s’esborri de la història
Una habitació amb vistes | 18/10/2007 | Unanimitat
Una habitació amb vistes | 11/10/2007 | Una altra història de violència
Una habitació amb vistes | 03/10/2007 | La justiciera
Una habitació amb vistes | 26/09/2007 | La finestra indiscreta
Una habitació amb vistes | 17/10/2006 | Requiem pel festival
Una habitació amb vistes | 03/11/2006 | Cinema negre a l'institut
Una habitació amb vistes | 19/09/2007 | Melodrama sense ideologia
Una habitació amb vistes | 11/09/2007 | Cotxes i noies
Una habitació amb vistes | 04/09/2007 | Terror-verité
Una habitació amb vistes | 29/08/2007 | Hipnòtica i ridícula
Una habitació amb vistes | 22/08/2007 | La trepidant recerca de la pròpia identitat
Una habitació amb vistes | 18/07/2007 | Un tràmit resolt amb eficàcia
Una habitació amb vistes | 12/07/2007 | Despreocupada i espectacular
Una habitació amb vistes | 05/07/2007 | Rabiosa
Una habitació amb vistes | 29/06/2007 | Lladres amb química
Una habitació amb vistes | 22/06/2007 | Records en primera persona
Una habitació amb vistes | 13/06/2007 | No és un anunci, és una pel·lícula
Una habitació amb vistes | 07/06/2007 | Naufragi
Una habitació amb vistes | 01/06/2007 | Assaig general
Una habitació amb vistes | 24/05/2007 | Tots els homes de l'assassí
Una habitació amb vistes | 17/05/2007 | Terror digne
Una habitació amb vistes | 10/05/2007 | Retrat excèntric
Una habitació amb vistes | 03/05/2007 | Música Pop
Una habitació amb vistes | 25/04/2007 | Fredor 'new age'
Una habitació amb vistes | 11/04/2007 | Ciutadà Wilson
Una habitació amb vistes | 04/04/2007 | Diari des de la bogeria
Una habitació amb vistes | 29/03/2007 | Batalla de videojoc
Una habitació amb vistes | 22/03/2007 | Rabiós i claustrofòbic exercici d'estil
Una habitació amb vistes | 14/03/2007 | Sobre els homes bons
Una habitació amb vistes | 08/03/2007 | No és Casablanca
Una habitació amb vistes | 01/03/2007 | Dones i llibertat
Una habitació amb vistes | 02/03/2007 | Absolutament B
Una habitació amb vistes | 21/02/2007 | Targeta de presentació
Una habitació amb vistes | 16/02/2007 | Tancar ferides
Una habitació amb vistes | 07/02/2007 | En busca de l'Oscar
Una habitació amb vistes | 02/02/2007 | Indigne remake per a adolescents
Una habitació amb vistes | 24/01/2007 | Crispació
Una habitació amb vistes | 18/01/2007 | Màgia i cinema
Una habitació amb vistes | 10/01/2007 | La inutilitat de la guerra
Una habitació amb vistes | 03/01/2007 | Distant i superficial retrat de la globalització
Una habitació amb vistes | 28/12/2006 | Tragicomèdia amb heroïna de vinyeta
Una habitació amb vistes | 20/12/2006 | Entretingut desplegament d'efectes especials
Una habitació amb vistes | 13/12/2006 | Incorrecte i divertit revulsiu
Una habitació amb vistes | 05/12/2006 | Bond inquietant
Una habitació amb vistes | 29/11/2006 | Fidelitat i contenció
Una habitació amb vistes | 22/11/2006 | Una màgica trama policíaca
Una habitació amb vistes | 15/11/2006 | La reina en sabatilles
Una habitació amb vistes | 08/11/2006 | Bon remake, però innecessari
Una habitació amb vistes | 01/11/2006 | Trucs d'il·lusionista
Una habitació amb vistes | 25/10/2006 | Un cant a l'esperança, malgrat tot
Una habitació amb vistes | 26/10/2006 | El final de la classe obrera
Una habitació amb vistes | 18/10/2006 | Realitat i fantasia
Una habitació amb vistes | 14/10/2006 | Comèdia inversemblant
Una habitació amb vistes | 04/10/2006 | Sensiblera i tendenciosa
Una habitació amb vistes | 26/09/2006 | Superheroïna romàntica
Una habitació amb vistes | 20/09/2006 | Un capítol de 'Cuéntame'
Una habitació amb vistes | 14/09/2006 | Avorriment a Miami
Una habitació amb vistes | 06/09/2006 | Desigual Alatriste
Una habitació amb vistes | 30/08/2006 | Morfologia del conte
Una habitació amb vistes | 23/08/2006 | Acció non-stop
Una habitació amb vistes | 16/08/2006 | El triomf de Jack Sparrow
Una habitació amb vistes | 19/07/2006 | Perquè el món no necessita Superman
Una habitació amb vistes | 12/07/2006 | Guerres de despatx
Una habitació amb vistes | 05/07/2006 | Sense química
Una habitació amb vistes | 28/06/2006 | Tòpics ben revisats
Una habitació amb vistes | 21/06/2006 | Artilleria visual sense argument
Una habitació amb vistes | 14/06/2006 | Retrat idealitzat d'un heroi nacional
Una habitació amb vistes | 07/06/2006 | El mal al segle XXI
Una habitació amb vistes | 31/05/2006 | Violència, sexe i venjança a Medellín
Una habitació amb vistes | 24/05/2006 | Absolutament decebedora
Una habitació amb vistes | 17/05/2006 | Un 'trash' amb vocació comercial
Una habitació amb vistes | 10/05/2006 | Més acció, impossible
Una habitació amb vistes | 03/05/2006 | Conscienciar sobre el canvi climàtic
Una habitació amb vistes | 26/04/2006 | Atracament perfecte i multiracial
Una habitació amb vistes | 21/04/2006 | Normalitat
Una habitació amb vistes | 11/04/2006 | 1984 al 2006
Una habitació amb vistes | 07/04/2006 | Retrat matrimonial d'alt voltatge
Una habitació amb vistes | 05/04/2006 | Fórmula caducada
Una habitació amb vistes | 29/03/2006 | Últimes reflexions abans de tancar
Una habitació amb vistes | 31/03/2006 | Bellesa buida
Una habitació amb vistes | 27/03/2006 | Les estratègies de la comunicació humana
Una habitació amb vistes | 22/03/2006 | El retorn
Una habitació amb vistes | 14/03/2006 | Buscar els propis orígens
Una habitació amb vistes | 13/03/2006 | Dragon: Impossible
Una habitació amb vistes | 08/03/2006 | Irònica comèdia agredolça
Una habitació amb vistes | 01/03/2006 | Lírica i humanista
Una habitació amb vistes | 22/02/2006 | La responsabilitat dels mitjans
Una habitació amb vistes | 16/02/2006 | Diversió amb Jim Carrey
Una habitació amb vistes | 15/02/2006 | Joc pervers
Una habitació amb vistes | 09/02/2006 | Melodrama clàssic amb tema nou
Una habitació amb vistes | 07/02/2006 | L'hora de Phoenix i Witherspoon
Una habitació amb vistes | 01/02/2006 | El lament d'Spielberg
Una habitació amb vistes | 25/01/2006 | Melodrama exòtic
Una habitació amb vistes | 21/01/2006 | Persones que xoquen
Una habitació amb vistes | 18/01/2006 | Previsions i fracassos
Una habitació amb vistes | 11/01/2006 | L'infern de la guerra
Una habitació amb vistes | 03/01/2006 | Cròniques evangèliques
Una habitació amb vistes | 21/12/2005 | Refer els clàssics
Una habitació amb vistes | 14/12/2005 | Pacifisme ensucrat
Una habitació amb vistes | 07/12/2005 | Impecablement impersonal
Una habitació amb vistes | 29/11/2005 | En Harry creix, la pel·lícula també
Una habitació amb vistes | 21/11/2005 | Bones idees mal aprofitades
Una habitació amb vistes | 16/11/2005 | Delictes i faltes
Una habitació amb vistes | 14/11/2005 | Jarmusch comercial
Una habitació amb vistes | 02/11/2005 | Irregular thriller atmosfèric
Una habitació amb vistes | 26/10/2005 | El mal que resideix en un mateix
Una habitació amb vistes | 21/10/2005 | Erràtic telefilm fantàstic
Una habitació amb vistes | 14/10/2005 | L'horror
Una habitació amb vistes | 11/10/2005 | Trepidant, intel·ligent, expressiva
Una habitació amb vistes | 05/10/2005 | Rutinària
Una habitació amb vistes | 28/09/2005 | La mirada cinematogràfica
Una habitació amb vistes | 21/09/2005 | Viure 'del cuento'
Una habitació amb vistes | 14/09/2005 | Zombies que pensen i fan pensar
Una habitació amb vistes | 02/09/2005 | Menys terror i més psicologia
Una habitació amb vistes | 29/08/2005 | Enlluernador còmic en moviment
Una habitació amb vistes | 25/08/2005 | Burton es redreça
Una habitació amb vistes | 17/08/2005 | Crisi surrealista de valors
Una habitació amb vistes | 19/07/2005 | Sense pretencions
Una habitació amb vistes | 13/07/2005 | Truculència publicitària
Una habitació amb vistes | 06/07/2005 | Invasions extraterrestres i famílies unides
Una habitació amb vistes | 22/06/2005 | Batman dignificat
Una habitació amb vistes | 15/06/2005 | Provocació musical
Una habitació amb vistes | 08/06/2005 | El més confús, el doblatge
Una habitació amb vistes | 30/05/2005 | El fonamentalisme vist amb ulls de dona
Una habitació amb vistes | 24/05/2005 | Expectatives acomplertes
Una habitació amb vistes | 13/05/2005 | La pèrdua de la innocència
Una habitació amb vistes | 19/05/2005 | Venjança i redempció
Una habitació amb vistes | 04/05/2005 | Insípid succedani
Una habitació amb vistes | 21/04/2005 | Fórmules que es desgasten
Una habitació amb vistes | 14/04/2005 | El dolorós pas a l'edat adulta
Una habitació amb vistes | 07/04/2005 | Vida a Mart
Una habitació amb vistes | 30/03/2005 | La llista de Rusesabagina
Una habitació amb vistes | 22/03/2005 | Retrat musical amb Cuba de fons
Una habitació amb vistes | 02/03/2005 | L'home tranquil
Una habitació amb vistes | 25/02/2005 | Desesperançat retrat de parella
Una habitació amb vistes | 21/02/2005 | El final de Hitler
Una habitació amb vistes | 16/02/2005 | Les formes de la intol·lerància
Una habitació amb vistes | 11/02/2005 | Així va néixer Peter Pan
Una habitació amb vistes | 15/11/2004 | Del perdó i la clemència
Una habitació amb vistes | 10/11/2004 | L'important és estimar
Una habitació amb vistes | 05/11/2004 | Una història coreana de fantasmes
Una habitació amb vistes | 06/11/2004 | La veritat evasiva
Una habitació amb vistes | 09/11/2004 | El thriller segons Corea
Una habitació amb vistes | 04/11/2004 | Marcant tendències
Una habitació amb vistes | 14/05/2004 | Allò que Mataró té en comú amb Taiwan
Una habitació amb vistes | 01/01/1900 | El gran premi a la iniciativa comercial


Ja pots llegir el Capgròs d'aquesta setmana
Edició digital
Hemeroteca
Serveis









Classificats
  Entra anuncis gratuïts
  Treball
  Compra-venda
  Amistat
  Classes
  Lloguer-traspàs
  Diversos
Necrològiques
Farmàcies de guàrdia
El temps
Horòscop


Participació i opinió
Manuel Cusachs
Fets i gent
Josep Puig i Cadafalch, i la identitat de Catalunya
El personatge de Valors d’aquest mes de setembre, dedicat al de la Identitat, és el mataroní il·lust... Més
Problemes amb la sorra dels arbres de la Plaça de l'Havana
Un veí de la plaça de l'Havana lamenta que la sorra que acompanya els arbres d'aquesta zona són un perill per la gent gran, ja que s'escampa pel carrer i ja han caigut diverses persones. Demanen si seria possible posar unes petites reixes per evitar que ningú pugui treure'n la sorra.
En Biada compleix 15 anys
Projectar al futur el llegat de Palau i Fabre
‘Cal una estratègia perquè el TCM evolucioni i s’orienti a resultats’
Cristina Martí:'Menjant bé i amb remeis fets a casa també ens podem cuidar'
 
Atenció al CAP de la Riera
Voldria expressar mitjançant aquest petit escrit l'atenció que el dia 18 de setembre vaig rebre per part dels infermers/eres del CAP de La Riera. El motiu per el que vaig anar al CAP era... Més
Et sembla bé que Mataró aculli la Festa al Cel?
Sí, m'agrada la iniciativa per a la ciutat
No, crec que hauríem de buscar altres activitats
Ns/Nc
          
Un miler de persones reclama poder 'votar' davant l'Ajuntament de Mataró
01/10/2014 23:17:27 | Edwin

Pues eso, ponerles una camas elásticas y que "voten".
Un miler de persones reclama poder 'votar' davant l'Ajuntament de Mataró
01/10/2014 21:14:04 | Berenguer Ramon

Algun argument més profund que el del DNI o la suposada il·legalitat de la consulta segons la Consittució?
Un miler de persones reclama poder 'votar' davant l'Ajuntament de Mataró
01/10/2014 18:10:01 | David

També era il.legal que els negres pugessin al autobús. També era il.legal fa pocs anys que les dones votessin. També era... més...
Concurs Cinema
Guia Capgròs 2012

Notícies Mataró.

Guia de Mataró. Publicitat. Informació Maresme. Mataró pisos. Notícies, política, futbol, cinema, esports, cultura, oci.
Actualitat de Mataró. Ofertes. Vals de descompte.

Descomptes.

Publicidad. Tota la informació de Mataró i el Maresme.

Mataró Capgròs.

Amb la col·laboració de:

Qui som  |  Contacte  |  © Capgros.com - 2014  |  (Avís legal) titulars RSS   titulars RSS
Portal creat per
http://www.capsulamedia.com