a Google  
a capgros.com  
| 1 de juny de 2016|

Cultura | Música
Un nou festival de jazz porta sis concerts a l’abril i maig a Mataró
A la vora del jazz està promogut per l’associació Jazz Maresme i oferirà recitals al Casal, el Clap i el Públic
EnviarAmic Enviar a un amic Imprimir Imprimir Opinio Afegir opinió Lectures 1735 lectures Data 19|03|2014 17:44 Disminueix lletraAugmenta lletra
per capgros.com
Comparteix
Programació
- Big Band Jazz Maresme & Laura Simó. 3 d’abril. Casal Aliança
- Gerard Nieto & His Swing All Stars. 4 d’abril. Sala Clap
- Casi el mejor trio de tu vida. 6 d’abril. El Públic
- Gemma Abrié & Reunion Three. 8 de maig. Casal Aliança
- Jam de l’associació Jazz Maresme. 9 de maig. Clap
- Big Band Jazz Maresme & Eric Alexander. 11 de maig. Casal Aliança

“A la vora del jazz” és el nom del nou festival que tindrà lloc a Mataró, durant els mesos d’abril i maig. El promouen des de l’associació Jazz Maresme, la mateixa que ha impulsat la ja consolidada Big Band Jazz Maresme, i constarà d’un total de sis concerts. El certamen pren el testimoni del cicle Nits de Jazz, que va celebrar diverses edicions al Casal Aliança. El mateix Casal serà un dels tres escenaris d’A la vora del jazz, juntament amb El Públic i la sala Clap.

El Públic ha acollit aquest dimecres la roda de premsa de presentació del festival, a càrrec de dos dels seus promotors i protagonistes, Ivó Oller i Gerard Nieto. Oferirà una programació “variada, accessible i a preus populars”, tal i com han destacat. Els tres primers concerts es podran veure a principis d’abril (els dies 3, 4 i 6) i els tres restants, el 8, 9 i 11 de maig. Dues de les propostes més destacades seran les que oferirà la Big Band Jazz Maresme, per obrir i tancar el festival. En el concert inaugural, estaran acompanyats per la cantant Laura Simó, una de les veus jazzístiques més destacades del país. I en el de clausura, la mateixa formació comptarà amb un col·laborador molt especial, el saxofonista novaiorquès Eric Alexander.

Més enllà dels concerts protagonitzats per la Big Band, en el festival també destaquen el concert de swing a càrrec de Gerard Nieto & His Swing All Stars, amb un repertori de temes ballables i coneguts d’aquest gènere. El públic acollirà l’actuació del grup Casi el mejor trio de tu vida, on es barregen banjo, veu, saxo i tuba, per interpretar jazz tradicional a l’estil dixie de Nova Orleans. I per últim, Gemma Abriè & Reunion Three oferiran un concert basat en la figura de Nat King Cole.

El festival compta amb dos abonaments, un per sis concerts a 45 euros i un altre de cinc concerts, a 40 euros. Aliança de Mataró i Roy Assessors són els patrocinadors del certamen, que també compta amb la col·laboració de Fabrés Produccions, qui ja va estar al darrere de l’anterior Nits de Jazz.EnviarAmic Enviar a un amic Imprimir Imprimir Opinio Afegir opinió Lectures 1735 lectures Data 19|03|2014 17:44 Disminueix lletraAugmenta lletra
  Opinions dels lectors
Jordi Cabezudo
Tot un luxe per la nostra ciutat aquesta bona noticia envers a la música, tant malmesa com la cultura en general en aquest temps que corren.
Tenim la oportunitat d'escoltar i admirar grups i professionals de primer ordre sense necessitat de desplaçaments i a un preu excepcional.
Felicitats per la iniciativa, i desitjo que la proposta tingui una molt bona acollida.
vota positiu 9 vota negatiu 0 Alertar de comentari inapropiat
20/03/2014 8:48:58

Afegeix la teva opinió sobre la notícia

Els comentaris dels lectors de www.Capgros.com estan subjectes a moderació prèvia. Això vol dir que és possible que no apareguin publicats immediatament, fins que els responsables del mitjà no els validin. S'acceptaran tots els comentaris, excepte aquells que continguin insults, continguts xenòfobs i que siguin contraris o atemptin contra la Llei, la moral, la bona fe o l'ordre públic, o que infringeixin drets de propietat intel.lectual o industrial. Tampoc es permetran els comentaris que no tinguin cap relació amb el contingut de la notícia o l'article al qual facin referència.


Al fer servir aquest servei, l' Usuari manifesta la seva conformitat amb aquestes condicions, comprometent-se a no fer-los servir per enviar missatges que difamin o insultin, o que continguin informació falsa, que sigui inapropiada, abusiva, nociva, pornogràfica, amenaçadora, fent mal a l' imatge pública i/o la vida privada de terceres persones o que per a qualsevol motiu infringeixin cap llei.

www.Capgros.com, podrà limitar, a la mida que tingués coneixement d' això, l' accés a la web d' opinions, informacions, comentaris, imatges i, en general, de qualsevol classe de material que vulneri allò disposat en aquesta clàusula. També s'informa que, tal i com obliga la llei, es recollirà la procedència (IP) de tots els comentaris entrats.

D' acord a l' anterior exposat, www.Capgros.com estarà legitimada per a suspendre de manera immediata la prestació del servei i, en el seu cas, per retirar els continguts presumpte o declaradament il•legals, ja ho faci al seu exclusiu criteri, ja a petició de tercer afectat o d' autoritat competent. Aquesta suspensió o retirada no donaran en cap cas dret a cap indemnització.
  Nom: 
  Opinió:  caracters (màxim 1.500)
Escriu l'any actual amb 4 xifres:
 
Ja pots llegir el Capgròs d'aquesta setmana
Edició digital
Hemeroteca
Serveis


Classificats
  Entra anuncis gratuïts
  Treball
  Compra-venda
  Amistat
  Classes
  Lloguer-traspàs
  Diversos
Necrològiques
Farmàcies de guàrdia
El temps
Horòscop
Amb la col·laboraci?de:

Qui som  |  Contacte  |  © Capgros.com - 2016  |  (Avís legal) titulars RSS   titulars RSS
Portal creat per
http://www.capsulamedia.com