a Google  
a capgros.com  
| 28 de maig de 2016|

Ciutat | Medi Ambient
Casa Capell promou diversos actes per la Setmana de l’Energia Sostenible
Mataró s’adhereix a la commemoració de la Setmana Europea de l’Energia Sostenible, que té lloc del 24 al 28 de juny
EnviarAmic Enviar a un amic Imprimir Imprimir Opinio Afegir opinió Lectures 831 lectures Data 21|06|2013 10:53 Disminueix lletraAugmenta lletra
per capgros.com
Comparteix
Mataró s’ha adherit a la Setmana Europea de l’Energia Sostenible, que aquest any se celebra del 24 al 28 de juny de 2013 sota el lema “Estalvia energia, estalvia diners”. Es tracta d’una iniciativa de la Comissió Europea que té com a objectiu presentar les activitats dedicades a l'eficiència energètica i les energies renovables, difondre les millors pràctiques, inspirar noves idees i construir aliances per ajudar a satisfer les necessitats energètiques de la UE i els objectius climàtics. A banda, i com a ciutat signant del Pacte d'Alcaldes per una Energia Sostenible Local, Mataró es va comprometre també a organitzar anualment un acte de sensibilització sobre energia. En aquest context, la Casa Capell aprofita aquest mes de juny per portar a terme tot un seguit d’activitats sobre les energies sostenibles, organitzades en col•laboració amb la Diputació de Barcelona (des dels Àmbits de Medi Ambient i de Consum, i la Xarxa de Ciutats i Pobles cap a la Sostenibilitat) i la Generalitat de Catalunya (des de l'Institut Català d'Energia (ICAEN).

Les activitats inclouen des d’un joc de pistes amb codis QR, que tindrà lloc del 25 al 30 de juny,  fins a una sessió de cinefòrum, el dimarts 25, amb el documental ‘El dilema energètic’. A més, també es farà una visita guiada al local de Lasal del Varador, com a exemple d’edifici sostenible. I també tindran lloc diversos tallers. Un d’ells, el de “Cuina de temporada”, mostrarà com el fet de consumir productes de proximitat “Km.0” és una bona manera d’ estalviar energia i costos de transport. L’altre taller, “L’art de repartir el pastís: economia domèstica i consum responsable”, ensenyarà  quines coses podem canviar de la nostra economia domèstica per reduir despeses i al mateix temps millorar la nostra qualitat de vida. Totes les activitats són gratuïtes però cal inscriure’s prèviament a la Casa Capell.
EnviarAmic Enviar a un amic Imprimir Imprimir Opinio Afegir opinió Lectures 831 lectures Data 21|06|2013 10:53 Disminueix lletraAugmenta lletra

Afegeix la teva opinió sobre la notícia

Els comentaris dels lectors de www.Capgros.com estan subjectes a moderació prèvia. Això vol dir que és possible que no apareguin publicats immediatament, fins que els responsables del mitjà no els validin. S'acceptaran tots els comentaris, excepte aquells que continguin insults, continguts xenòfobs i que siguin contraris o atemptin contra la Llei, la moral, la bona fe o l'ordre públic, o que infringeixin drets de propietat intel.lectual o industrial. Tampoc es permetran els comentaris que no tinguin cap relació amb el contingut de la notícia o l'article al qual facin referència.


Al fer servir aquest servei, l' Usuari manifesta la seva conformitat amb aquestes condicions, comprometent-se a no fer-los servir per enviar missatges que difamin o insultin, o que continguin informació falsa, que sigui inapropiada, abusiva, nociva, pornogràfica, amenaçadora, fent mal a l' imatge pública i/o la vida privada de terceres persones o que per a qualsevol motiu infringeixin cap llei.

www.Capgros.com, podrà limitar, a la mida que tingués coneixement d' això, l' accés a la web d' opinions, informacions, comentaris, imatges i, en general, de qualsevol classe de material que vulneri allò disposat en aquesta clàusula. També s'informa que, tal i com obliga la llei, es recollirà la procedència (IP) de tots els comentaris entrats.

D' acord a l' anterior exposat, www.Capgros.com estarà legitimada per a suspendre de manera immediata la prestació del servei i, en el seu cas, per retirar els continguts presumpte o declaradament il•legals, ja ho faci al seu exclusiu criteri, ja a petició de tercer afectat o d' autoritat competent. Aquesta suspensió o retirada no donaran en cap cas dret a cap indemnització.
  Nom: 
  Opinió:  caracters (màxim 1.500)
Escriu l'any actual amb 4 xifres:
 
Ja pots llegir el Capgròs d'aquesta setmana
Edició digital
Hemeroteca
Serveis


Classificats
  Entra anuncis gratuïts
  Treball
  Compra-venda
  Amistat
  Classes
  Lloguer-traspàs
  Diversos
Necrològiques
Farmàcies de guàrdia
El temps
Horòscop
Amb la col·laboraci?de:

Qui som  |  Contacte  |  © Capgros.com - 2016  |  (Avís legal) titulars RSS   titulars RSS
Portal creat per
http://www.capsulamedia.com