a Google  
a capgros.com  
| 30 de maig de 2016|

Esports | Atletisme
El CA Laietània es classifica per la final de la Lliga catalana
Els mataronins acaben primers i esperen ja la final que es disputa el proper 13 de maig
EnviarAmic Enviar a un amic Imprimir Imprimir Opinio Afegir opinió Lectures 458 lectures Data 24|04|2012 10:47 Disminueix lletraAugmenta lletra
Iván Tirado en una de les proves
per capgros.com
fotos CAL
Comparteix
Molt poca pressió tenien els atletes de l’equip masculí del CAL a la segona jornada de classificació per a la final de la Primera Divisió de la Lliga Catalana gràcies a la brillant actuació de la setmana anterior. Tot i així el CAL es va tornar a imposar, si bé va afluixar una mica, aconseguint 5 punts menys que fa 2 anys però 36,5 més que el 2011. Exceptuant la baixa d’última hora de Jordi Ferran en martell per motius personals i la penúltima plaça en el relleu curt, cap atleta del CAL es va classificar en les 7 darreres places. Això sumat a 4 victòries, un segon i un tercer lloc, explica el perquè de l’esplèndida classificació del Laietània.
 
Iván Tirado es va imposar en la prova de disc a dos il·lustres veterans, José Luis Valencia (Pratenc, 46.32) i Carles Geronés (Lloret, 43.30) posseïdors dels rècords de Catalunya absoluts de disc i pes respectivament. Tirado es va anar escalfant després de debutar amb 42.52, seguir amb 45.89, 47.56 i finalment superar el seu propi rècord del Laietània, aconseguit fa 2 mesos, per 4 cm i deixar-lo en 47.66. A continuació va efectuar 2 nuls.
 
Si Alex Rodríguez i Oriol Bonet ja van aconseguir el doblet en 800 fa una setmana, aquesta ho van repetir en 1500, canviant, però, l’ordre d’arribada. Les altres victòries blanc i negres van ser per Lukasz Jozwiak en 400 i Adrià Puig en perxa. Sergi Nuell, després d’estar bastants mesos lesionat, va retornar a la competició amb un bon tercer en 100.
 
El CAL disputarà la final el 13 de maig, en una seu per concretar, contra el Montornès, el Pratenc, el Mollet i els quatre classificats de l’altre grup de Primera: A.A. Catalunya, Igualada, Avinent Manresa i Cornellà.
EnviarAmic Enviar a un amic Imprimir Imprimir Opinio Afegir opinió Lectures 458 lectures Data 24|04|2012 10:47 Disminueix lletraAugmenta lletra

Afegeix la teva opinió sobre la notícia

Els comentaris dels lectors de www.Capgros.com estan subjectes a moderació prèvia. Això vol dir que és possible que no apareguin publicats immediatament, fins que els responsables del mitjà no els validin. S'acceptaran tots els comentaris, excepte aquells que continguin insults, continguts xenòfobs i que siguin contraris o atemptin contra la Llei, la moral, la bona fe o l'ordre públic, o que infringeixin drets de propietat intel.lectual o industrial. Tampoc es permetran els comentaris que no tinguin cap relació amb el contingut de la notícia o l'article al qual facin referència.


Al fer servir aquest servei, l' Usuari manifesta la seva conformitat amb aquestes condicions, comprometent-se a no fer-los servir per enviar missatges que difamin o insultin, o que continguin informació falsa, que sigui inapropiada, abusiva, nociva, pornogràfica, amenaçadora, fent mal a l' imatge pública i/o la vida privada de terceres persones o que per a qualsevol motiu infringeixin cap llei.

www.Capgros.com, podrà limitar, a la mida que tingués coneixement d' això, l' accés a la web d' opinions, informacions, comentaris, imatges i, en general, de qualsevol classe de material que vulneri allò disposat en aquesta clàusula. També s'informa que, tal i com obliga la llei, es recollirà la procedència (IP) de tots els comentaris entrats.

D' acord a l' anterior exposat, www.Capgros.com estarà legitimada per a suspendre de manera immediata la prestació del servei i, en el seu cas, per retirar els continguts presumpte o declaradament il•legals, ja ho faci al seu exclusiu criteri, ja a petició de tercer afectat o d' autoritat competent. Aquesta suspensió o retirada no donaran en cap cas dret a cap indemnització.
  Nom: 
  Opinió:  caracters (màxim 1.500)
Escriu l'any actual amb 4 xifres:
 
Ja pots llegir el Capgròs d'aquesta setmana
Edició digital
Hemeroteca
Serveis


Classificats
  Entra anuncis gratuïts
  Treball
  Compra-venda
  Amistat
  Classes
  Lloguer-traspàs
  Diversos
Necrològiques
Farmàcies de guàrdia
El temps
Horòscop
Amb la col·laboraci?de:

Qui som  |  Contacte  |  © Capgros.com - 2016  |  (Avís legal) titulars RSS   titulars RSS
Portal creat per
http://www.capsulamedia.com