a Google  
a capgros.com  
| 2 de setembre de 2014|

Esports | Atletisme
El CA Laietània es classifica per la final de la Lliga catalana
Els mataronins acaben primers i esperen ja la final que es disputa el proper 13 de maig
EnviarAmic Enviar a un amic Imprimir Imprimir Opinio Afegir opinió Lectures 358 lectures Data 24|04|2012 10:47 Disminueix lletraAugmenta lletra
Iván Tirado en una de les proves
per capgros.com
fotos CAL
Comparteix
Molt poca pressió tenien els atletes de l’equip masculí del CAL a la segona jornada de classificació per a la final de la Primera Divisió de la Lliga Catalana gràcies a la brillant actuació de la setmana anterior. Tot i així el CAL es va tornar a imposar, si bé va afluixar una mica, aconseguint 5 punts menys que fa 2 anys però 36,5 més que el 2011. Exceptuant la baixa d’última hora de Jordi Ferran en martell per motius personals i la penúltima plaça en el relleu curt, cap atleta del CAL es va classificar en les 7 darreres places. Això sumat a 4 victòries, un segon i un tercer lloc, explica el perquè de l’esplèndida classificació del Laietània.
 
Iván Tirado es va imposar en la prova de disc a dos il·lustres veterans, José Luis Valencia (Pratenc, 46.32) i Carles Geronés (Lloret, 43.30) posseïdors dels rècords de Catalunya absoluts de disc i pes respectivament. Tirado es va anar escalfant després de debutar amb 42.52, seguir amb 45.89, 47.56 i finalment superar el seu propi rècord del Laietània, aconseguit fa 2 mesos, per 4 cm i deixar-lo en 47.66. A continuació va efectuar 2 nuls.
 
Si Alex Rodríguez i Oriol Bonet ja van aconseguir el doblet en 800 fa una setmana, aquesta ho van repetir en 1500, canviant, però, l’ordre d’arribada. Les altres victòries blanc i negres van ser per Lukasz Jozwiak en 400 i Adrià Puig en perxa. Sergi Nuell, després d’estar bastants mesos lesionat, va retornar a la competició amb un bon tercer en 100.
 
El CAL disputarà la final el 13 de maig, en una seu per concretar, contra el Montornès, el Pratenc, el Mollet i els quatre classificats de l’altre grup de Primera: A.A. Catalunya, Igualada, Avinent Manresa i Cornellà.
EnviarAmic Enviar a un amic Imprimir Imprimir Opinio Afegir opinió Lectures 358 lectures Data 24|04|2012 10:47 Disminueix lletraAugmenta lletra

Afegeix la teva opinió sobre la notícia
www.Capgros.com no es fa responsable de les opicions entrades pels usuaris, i es reserva el dret a eliminar aquelles aportacions que siguin contraries o atemptin contra la Llei, la moral, la bona fe o l'ordre públic, o que infringeixin drets de propietat intel•lectual o industrial. Al fer servir aquest servei, l' Usuari manifesta la seva conformitat amb aquestes Condicions, comprometent-se a no fer-los servir per enviar missatges que difamin o insultin, o que continguin informació falsa, que sigui inapropiada, abusiva, nociva, pornogràfica, amenaçadora, fent mal a l' imatge pública i/o la vida privada de terceres persones o que per a qualsevol motiu infringeixin cap llei.

www.Capgros.com, podrà limitar, a la mida que tingués coneixement d' això, l' accés a la web d' opinions, informacions, comentaris, imatges i, en general, de qualsevol classe de material que vulneri allò disposat en aquesta clàusula. També s'informa que, tal i com obliga la llei, es recollirà la procedència (IP) de tots els comentaris entrats.

D' acord a l' anterior exposat, www.Capgros.com estarà legitimada per a suspendre de manera immediata la prestació del servei i, en el seu cas, per retirar els continguts presumpte o declaradament il•legals, ja ho faci al seu exclusiu criteri, ja a petició de tercer afectat o d' autoritat competent. Aquesta suspensió o retirada no donaran en cap cas dret a cap indemnització.

Els comentaris amb una diferència significativa de vots negatius seran esborrats automàticament.
  Nom: 
  Opinió:  caracters (màxim 1.500)
Escriu l'any actual amb 4 xifres:
 
Ja pots llegir el Capgròs d'aquesta setmana
Edició digital
Hemeroteca
Serveis

Classificats
  Entra anuncis gratuïts
  Treball
  Compra-venda
  Amistat
  Classes
  Lloguer-traspàs
  Diversos
Necrològiques
Farmàcies de guàrdia
El temps
Horòscop
Amb la col·laboració de:

Qui som  |  Contacte  |  © Capgros.com - 2014  |  (Avís legal) titulars RSS   titulars RSS
Portal creat per
http://www.capsulamedia.com