a Google  
a capgros.com  
| 25 de maig de 2016|

Esports | Handbol
El Joventut Handbol Mataró enceta la Copa a casa
Els mataronins reben la visita del Sant Quirze
EnviarAmic Enviar a un amic Imprimir Imprimir Opinio Afegir opinió Lectures 333 lectures Data 20|04|2012 10:06 Disminueix lletraAugmenta lletra
per capgros.com
Comparteix
El Joventut Handbol Mataró començarà aquest proper cap de setmana la seva participació en la Copa Catalana, competició que sempre comença quan acaben les temporades regulars. Després del bon setè lloc a la Primera Estatal, els de Juanan Garcia rebran la visita del Sant Quirze en el primer partit d’aquesta competició. El matx està previst per aquest dissabte, dia 21 a les 18.00h al Teresa Maria Roca. Dins del mateix grup on es troba el Joventut Mataró hi ha també dos equips més com són el Gavà i la Roca, segurament els rivals més complicats per intentar passar a la propera ronda d’aquesta competició.

En principi estava previst que el partit es disputés primer a Sant Quirze, però finalment es va comunicar ahir dimecres, dia 18, que es faria a Mataró la primera jornada de la Copa Catalana sènior.
EnviarAmic Enviar a un amic Imprimir Imprimir Opinio Afegir opinió Lectures 333 lectures Data 20|04|2012 10:06 Disminueix lletraAugmenta lletra

Afegeix la teva opinió sobre la notícia

Els comentaris dels lectors de www.Capgros.com estan subjectes a moderació prèvia. Això vol dir que és possible que no apareguin publicats immediatament, fins que els responsables del mitjà no els validin. S'acceptaran tots els comentaris, excepte aquells que continguin insults, continguts xenòfobs i que siguin contraris o atemptin contra la Llei, la moral, la bona fe o l'ordre públic, o que infringeixin drets de propietat intel.lectual o industrial. Tampoc es permetran els comentaris que no tinguin cap relació amb el contingut de la notícia o l'article al qual facin referència.


Al fer servir aquest servei, l' Usuari manifesta la seva conformitat amb aquestes condicions, comprometent-se a no fer-los servir per enviar missatges que difamin o insultin, o que continguin informació falsa, que sigui inapropiada, abusiva, nociva, pornogràfica, amenaçadora, fent mal a l' imatge pública i/o la vida privada de terceres persones o que per a qualsevol motiu infringeixin cap llei.

www.Capgros.com, podrà limitar, a la mida que tingués coneixement d' això, l' accés a la web d' opinions, informacions, comentaris, imatges i, en general, de qualsevol classe de material que vulneri allò disposat en aquesta clàusula. També s'informa que, tal i com obliga la llei, es recollirà la procedència (IP) de tots els comentaris entrats.

D' acord a l' anterior exposat, www.Capgros.com estarà legitimada per a suspendre de manera immediata la prestació del servei i, en el seu cas, per retirar els continguts presumpte o declaradament il•legals, ja ho faci al seu exclusiu criteri, ja a petició de tercer afectat o d' autoritat competent. Aquesta suspensió o retirada no donaran en cap cas dret a cap indemnització.
  Nom: 
  Opinió:  caracters (màxim 1.500)
Escriu l'any actual amb 4 xifres:
 
Ja pots llegir el Capgròs d'aquesta setmana
Edició digital
Hemeroteca
Serveis


Classificats
  Entra anuncis gratuïts
  Treball
  Compra-venda
  Amistat
  Classes
  Lloguer-traspàs
  Diversos
Necrològiques
Farmàcies de guàrdia
El temps
Horòscop
Amb la col·laboraci?de:

Qui som  |  Contacte  |  © Capgros.com - 2016  |  (Avís legal) titulars RSS   titulars RSS
Portal creat per
http://www.capsulamedia.com