a Google  
a capgros.com  
| 26 de maig de 2016|

Ciutat | Equipaments
S’inaugura el Casal d’avis que porta el nom d’Oriol Batista
L’equipament està ubicat al carrer Ple de Bages, a l’antic Mas Miralles al barri de Cerdanyola
EnviarAmic Enviar a un amic Imprimir Imprimir Opinio Afegir opinió Lectures 975 lectures Data 20|04|2012 10:37 Disminueix lletraAugmenta lletra
per capgros.com
Comparteix
Mataró estrenarà aquest dissabte, dia 21, el nou Casal de la Gent Gran de Cerdanyola. L’equipament, situat a l’antic Mas Miralles al carrer Pla de Bages, porta el nom d’Oriol Batista en record del desaparegut regidor socialista, que va morir l’any 2010 als 38 anys. Batista, que entre d’altres carteres va portar Serveis Socials i Sanitat, va ser responsable de l’impuls d’aquest casal. EL maig del 2011, el Ple de l’Ajuntament va acordar que el casal portés el seu nom, una proposta consensuada també amb el Consell Municipal de la Gent Gran i compta amb el vist-i-plau de la seva família.


EnviarAmic Enviar a un amic Imprimir Imprimir Opinio Afegir opinió Lectures 975 lectures Data 20|04|2012 10:37 Disminueix lletraAugmenta lletra
  Opinions dels lectors
Eudald
Demà quan l'alcalde corri a penjar-se les medalles caldrà recordar-li que aquest casal estava acabat al juliol de l'any passat i que en un acte de misèria política i humana CiU es va abstenir en la votació per posar el nom d'Oriol Batista al nou casal.
vota positiu 1 vota negatiu 4 Alertar de comentari inapropiat
20/04/2012 18:18:11
Joan
Porque sera que a todos los socialistas que nos abandonan, con una celeridad que ya quisiéramos para otros asuntos,le ponen su nombre a lo que sea, Campo de fútbol, Casal d’avis etc.
Y este comentario no es en un acte de misèria política i humana, es veritat
vota positiu 2 vota negatiu 3 Alertar de comentari inapropiat
20/04/2012 20:13:42
preguntaire
Cual es el etc... Joan?
vota positiu 0 vota negatiu 0 Alertar de comentari inapropiat
21/04/2012 20:05:50

Afegeix la teva opinió sobre la notícia

Els comentaris dels lectors de www.Capgros.com estan subjectes a moderació prèvia. Això vol dir que és possible que no apareguin publicats immediatament, fins que els responsables del mitjà no els validin. S'acceptaran tots els comentaris, excepte aquells que continguin insults, continguts xenòfobs i que siguin contraris o atemptin contra la Llei, la moral, la bona fe o l'ordre públic, o que infringeixin drets de propietat intel.lectual o industrial. Tampoc es permetran els comentaris que no tinguin cap relació amb el contingut de la notícia o l'article al qual facin referència.


Al fer servir aquest servei, l' Usuari manifesta la seva conformitat amb aquestes condicions, comprometent-se a no fer-los servir per enviar missatges que difamin o insultin, o que continguin informació falsa, que sigui inapropiada, abusiva, nociva, pornogràfica, amenaçadora, fent mal a l' imatge pública i/o la vida privada de terceres persones o que per a qualsevol motiu infringeixin cap llei.

www.Capgros.com, podrà limitar, a la mida que tingués coneixement d' això, l' accés a la web d' opinions, informacions, comentaris, imatges i, en general, de qualsevol classe de material que vulneri allò disposat en aquesta clàusula. També s'informa que, tal i com obliga la llei, es recollirà la procedència (IP) de tots els comentaris entrats.

D' acord a l' anterior exposat, www.Capgros.com estarà legitimada per a suspendre de manera immediata la prestació del servei i, en el seu cas, per retirar els continguts presumpte o declaradament il•legals, ja ho faci al seu exclusiu criteri, ja a petició de tercer afectat o d' autoritat competent. Aquesta suspensió o retirada no donaran en cap cas dret a cap indemnització.
  Nom: 
  Opinió:  caracters (màxim 1.500)
Escriu l'any actual amb 4 xifres:
 
Ja pots llegir el Capgròs d'aquesta setmana
Edició digital
Hemeroteca
Serveis


Classificats
  Entra anuncis gratuïts
  Treball
  Compra-venda
  Amistat
  Classes
  Lloguer-traspàs
  Diversos
Necrològiques
Farmàcies de guàrdia
El temps
Horòscop
Amb la col·laboraci?de:

Qui som  |  Contacte  |  © Capgros.com - 2016  |  (Avís legal) titulars RSS   titulars RSS
Portal creat per
http://www.capsulamedia.com