a Google  
a capgros.com  
| 29 de maig de 2016|

Ciutat | Educació
L’Ajuntament congelarà els preus i no tancarà aules de les escoles bressol
El govern no va poder tirar endavant un augment dels preus de l'escola bressol perquè no va trobar suports en el Ple de l'IME
EnviarAmic Enviar a un amic Imprimir Imprimir Opinio Afegir opinió Lectures 1752 lectures Data 04|04|2012 13:34 Disminueix lletraAugmenta lletra
Imatge de la manifestació del passat mes de Març
per J. V.
fotos Romuald Gallofré
Comparteix
L’Ajuntament de Mataró congelarà els preus públics de les escoles bressol i serà el propi consistori qui assumirà l’increment de la despesa provocat per la reducció de les subvencions procedents de la Generalitat. El govern municipal pretenia augmentar els preus públics del servei per compensar el descens en les aportacions de la Generalitat, però la proposta, presentada en el ple de l’Institut Municipal d’Educació (IME) el passat 26 de març, no va aconseguir els vots necessaris per ser aprovada. En concret, la proposta del govern passava per incrementar un 22% el preu del servei d’1 a 3 anys a les escoles bressol i fins a un 53% en el cas de les escoles de música. Aquesta proposta va trobar amb l’oposició de la resta de grups municipals així com també de les educadores i les famílies afectades, que es van manifestar el mateix dia del Ple de l’IME.

Una de les queixes de famílies i educadores es referia també a la intenció del govern municipal de tancar quatre grups a les escoles bressol de Cerdanyola i Rocafonda. En aquest sentit, fonts municipals han explicat que de moment els grups no es tancaran i s’ofertaran durant el període de preinscripció, per comprovar quina és la seva demanda, abans de prendre una decisió definitiva.

Els grups municipals del PSC, ICV i la CUP, també han reaccionat en contra de les mesures del govern i ja han anunciat que presentaran diferents preguntes i propostes al Ple municipal del proper dijous dia 12 d’abril.

EnviarAmic Enviar a un amic Imprimir Imprimir Opinio Afegir opinió Lectures 1752 lectures Data 04|04|2012 13:34 Disminueix lletraAugmenta lletra
  Opinions dels lectors
figueret
si fessin les coses bé i no improvitzant s`estalviarien ridículs com aquest
vota positiu 0 vota negatiu 3 Alertar de comentari inapropiat
05/04/2012 17:55:19
Oratam
Une pena la oposició que tenim. Ens varen arruinar i ara no permeten que aixequem el cap.
vota positiu 1 vota negatiu 0 Alertar de comentari inapropiat
09/04/2012 23:22:42
Gustavo
Barcelona tendrá este sábado un acto unitario en defensa del bilingüismo en la escuela en cuya organización se han comprometido Ciudadanos y las asociaciones Convivencia Cívica, Tolerancia y Ágora Socialista, además de otras 20 entidades y partidos políticos. Será a las 11 en el Teatro Goya de Barcelona (Calle Joaquín Costa, 66) y con el lema "Una Cataluña bilingüe, una escola bilingüe".
vota positiu 0 vota negatiu 0 Alertar de comentari inapropiat
20/04/2012 17:08:31

Afegeix la teva opinió sobre la notícia

Els comentaris dels lectors de www.Capgros.com estan subjectes a moderació prèvia. Això vol dir que és possible que no apareguin publicats immediatament, fins que els responsables del mitjà no els validin. S'acceptaran tots els comentaris, excepte aquells que continguin insults, continguts xenòfobs i que siguin contraris o atemptin contra la Llei, la moral, la bona fe o l'ordre públic, o que infringeixin drets de propietat intel.lectual o industrial. Tampoc es permetran els comentaris que no tinguin cap relació amb el contingut de la notícia o l'article al qual facin referència.


Al fer servir aquest servei, l' Usuari manifesta la seva conformitat amb aquestes condicions, comprometent-se a no fer-los servir per enviar missatges que difamin o insultin, o que continguin informació falsa, que sigui inapropiada, abusiva, nociva, pornogràfica, amenaçadora, fent mal a l' imatge pública i/o la vida privada de terceres persones o que per a qualsevol motiu infringeixin cap llei.

www.Capgros.com, podrà limitar, a la mida que tingués coneixement d' això, l' accés a la web d' opinions, informacions, comentaris, imatges i, en general, de qualsevol classe de material que vulneri allò disposat en aquesta clàusula. També s'informa que, tal i com obliga la llei, es recollirà la procedència (IP) de tots els comentaris entrats.

D' acord a l' anterior exposat, www.Capgros.com estarà legitimada per a suspendre de manera immediata la prestació del servei i, en el seu cas, per retirar els continguts presumpte o declaradament il•legals, ja ho faci al seu exclusiu criteri, ja a petició de tercer afectat o d' autoritat competent. Aquesta suspensió o retirada no donaran en cap cas dret a cap indemnització.
  Nom: 
  Opinió:  caracters (màxim 1.500)
Escriu l'any actual amb 4 xifres:
 
Ja pots llegir el Capgròs d'aquesta setmana
Edició digital
Hemeroteca
Serveis


Classificats
  Entra anuncis gratuïts
  Treball
  Compra-venda
  Amistat
  Classes
  Lloguer-traspàs
  Diversos
Necrològiques
Farmàcies de guàrdia
El temps
Horòscop
Amb la col·laboraci?de:

Qui som  |  Contacte  |  © Capgros.com - 2016  |  (Avís legal) titulars RSS   titulars RSS
Portal creat per
http://www.capsulamedia.com