a Google  
a capgros.com  
| 27 de maig de 2016|

Esports | Futbol
El Pla d'en Boet, líder ferm a la Quarta Catalana
El Juventus guanya i s'acosta al Canet, segon classificat que descansava aquesta jornada
EnviarAmic Enviar a un amic Imprimir Imprimir Opinio Afegir opinió Lectures 862 lectures Data 03|04|2012 11:29 Disminueix lletraAugmenta lletra
per capgros.com
Comparteix
El Pla d'en Boet segueix com a líder ferm de la Quarta Catalana després de golejar sense problemes a la Verdiblanca de Malgrat de Mar. Els mataronins van imposar-se 1-7 al seu rival, i es mantenen primers amb tres punts més respecte el Canet, que descansava aquesta jornada. Per darrera, el Juventus s'acosta als canetencs, ja que es va imposar per la mínima en el derbi amb la Llàntia: 1-2. La victòria permet als verds estar a tres punts del Canet i a sis del Pla d'en Boet.

Molt més enrere, en la quarta posició, el Sussanenc va imposar-se per 0-2 al Juvesport, un rival per estar a la part alta. La victòria permet als de Santa Sussanna mantenir-se a deu punts del Juventus. La Mataronesa, cinquè classificat, va golejar amb claredat al Valldemia per 9-1. El triomf del Cabrils per 4-0 davant l'Iluro i la victòria de l'Arenys de Munt per 3-2 amb l'Arenys de Mar en un clàssic del Maresme tanquen els resultats d'aquesta jornada. A banda del Canet, també li tocava descans a la Verdiblanca de Mataró.
EnviarAmic Enviar a un amic Imprimir Imprimir Opinio Afegir opinió Lectures 862 lectures Data 03|04|2012 11:29 Disminueix lletraAugmenta lletra
  Opinions dels lectors
Aficionado
Esta semana gran partido, Pla d'en Boet - Canet, 1er contra 2n. El Boet puede dejar sentenciado el primer puesto.
vota positiu 0 vota negatiu 0 Alertar de comentari inapropiat
11/04/2012 17:43:43

Afegeix la teva opinió sobre la notícia

Els comentaris dels lectors de www.Capgros.com estan subjectes a moderació prèvia. Això vol dir que és possible que no apareguin publicats immediatament, fins que els responsables del mitjà no els validin. S'acceptaran tots els comentaris, excepte aquells que continguin insults, continguts xenòfobs i que siguin contraris o atemptin contra la Llei, la moral, la bona fe o l'ordre públic, o que infringeixin drets de propietat intel.lectual o industrial. Tampoc es permetran els comentaris que no tinguin cap relació amb el contingut de la notícia o l'article al qual facin referència.


Al fer servir aquest servei, l' Usuari manifesta la seva conformitat amb aquestes condicions, comprometent-se a no fer-los servir per enviar missatges que difamin o insultin, o que continguin informació falsa, que sigui inapropiada, abusiva, nociva, pornogràfica, amenaçadora, fent mal a l' imatge pública i/o la vida privada de terceres persones o que per a qualsevol motiu infringeixin cap llei.

www.Capgros.com, podrà limitar, a la mida que tingués coneixement d' això, l' accés a la web d' opinions, informacions, comentaris, imatges i, en general, de qualsevol classe de material que vulneri allò disposat en aquesta clàusula. També s'informa que, tal i com obliga la llei, es recollirà la procedència (IP) de tots els comentaris entrats.

D' acord a l' anterior exposat, www.Capgros.com estarà legitimada per a suspendre de manera immediata la prestació del servei i, en el seu cas, per retirar els continguts presumpte o declaradament il•legals, ja ho faci al seu exclusiu criteri, ja a petició de tercer afectat o d' autoritat competent. Aquesta suspensió o retirada no donaran en cap cas dret a cap indemnització.
  Nom: 
  Opinió:  caracters (màxim 1.500)
Escriu l'any actual amb 4 xifres:
 
Ja pots llegir el Capgròs d'aquesta setmana
Edició digital
Hemeroteca
Serveis


Classificats
  Entra anuncis gratuïts
  Treball
  Compra-venda
  Amistat
  Classes
  Lloguer-traspàs
  Diversos
Necrològiques
Farmàcies de guàrdia
El temps
Horòscop
Amb la col·laboraci?de:

Qui som  |  Contacte  |  © Capgros.com - 2016  |  (Avís legal) titulars RSS   titulars RSS
Portal creat per
http://www.capsulamedia.com