a Google  
a capgros.com  
| 1 de juny de 2016|

Ciutat | Comerç
La Perruqueria Dolors obté la Q de Qualitat
El distintiu reconeix la bona imatge i prestigi de l'establiment
EnviarAmic Enviar a un amic Imprimir Imprimir Opinio Afegir opinió Lectures 892 lectures Data 03|04|2012 11:35 Disminueix lletraAugmenta lletra
per capgros.com
Comparteix
La perruqueria Dolors ha obtingut la Q de qualitat, el distintiu que concedeix la Guia TheQHaire de la perruqueria del segle XXI. En aquest cas es reconeix la bona imatge i prestigi d’aquesta perruqueria que compta amb 38 anys d’experiència. L’entrega de la Q de Qualitat va tenir lloc el passat mes de març i va comptar amb la presència de representats de l’Ajuntament i dels Gremis de perruqueria de Barcelona i Mataró.

EnviarAmic Enviar a un amic Imprimir Imprimir Opinio Afegir opinió Lectures 892 lectures Data 03|04|2012 11:35 Disminueix lletraAugmenta lletra
  Opinions dels lectors
hola
fa poc no van "guanyar" i publicar un altre premi ??? publireportaje ???
vota positiu 0 vota negatiu 0 Alertar de comentari inapropiat
03/04/2012 20:40:58
hola
pues va a ser que no...

http://www.capgros.com/noticies/detall.asp?id_noticia_portal=29590

http://www.capgros.com/noticies/detall.asp?id_noticia_portal=29116
vota positiu 0 vota negatiu 0 Alertar de comentari inapropiat
03/04/2012 20:45:26
juas
Vaya mierda de notícia,creéis que esto es suficientemente importante para noticiarlo aquí? con foto y todo, luego muchas veces ocurre algo de mayor envergadura y no ves ni una foto. Hay que ser cutre... y el Alcalde no tiene cosas mejores que hacer que llevar los premios a las peluquerías? vaya personaje, que perdida de tiempo pagado por todos... hay que votar PxC o acabaremos anegados entre tanta mierda.
vota positiu 1 vota negatiu 0 Alertar de comentari inapropiat
07/04/2012 11:48:02

Afegeix la teva opinió sobre la notícia

Els comentaris dels lectors de www.Capgros.com estan subjectes a moderació prèvia. Això vol dir que és possible que no apareguin publicats immediatament, fins que els responsables del mitjà no els validin. S'acceptaran tots els comentaris, excepte aquells que continguin insults, continguts xenòfobs i que siguin contraris o atemptin contra la Llei, la moral, la bona fe o l'ordre públic, o que infringeixin drets de propietat intel.lectual o industrial. Tampoc es permetran els comentaris que no tinguin cap relació amb el contingut de la notícia o l'article al qual facin referència.


Al fer servir aquest servei, l' Usuari manifesta la seva conformitat amb aquestes condicions, comprometent-se a no fer-los servir per enviar missatges que difamin o insultin, o que continguin informació falsa, que sigui inapropiada, abusiva, nociva, pornogràfica, amenaçadora, fent mal a l' imatge pública i/o la vida privada de terceres persones o que per a qualsevol motiu infringeixin cap llei.

www.Capgros.com, podrà limitar, a la mida que tingués coneixement d' això, l' accés a la web d' opinions, informacions, comentaris, imatges i, en general, de qualsevol classe de material que vulneri allò disposat en aquesta clàusula. També s'informa que, tal i com obliga la llei, es recollirà la procedència (IP) de tots els comentaris entrats.

D' acord a l' anterior exposat, www.Capgros.com estarà legitimada per a suspendre de manera immediata la prestació del servei i, en el seu cas, per retirar els continguts presumpte o declaradament il•legals, ja ho faci al seu exclusiu criteri, ja a petició de tercer afectat o d' autoritat competent. Aquesta suspensió o retirada no donaran en cap cas dret a cap indemnització.
  Nom: 
  Opinió:  caracters (màxim 1.500)
Escriu l'any actual amb 4 xifres:
 
Ja pots llegir el Capgròs d'aquesta setmana
Edició digital
Hemeroteca
Serveis


Classificats
  Entra anuncis gratuïts
  Treball
  Compra-venda
  Amistat
  Classes
  Lloguer-traspàs
  Diversos
Necrològiques
Farmàcies de guàrdia
El temps
Horòscop
Amb la col·laboraci?de:

Qui som  |  Contacte  |  © Capgros.com - 2016  |  (Avís legal) titulars RSS   titulars RSS
Portal creat per
http://www.capsulamedia.com