a Google  
a capgros.com  
| 30 de juliol de 2014|

Ciutat | Comerç
La Perruqueria Dolors obté la Q de Qualitat
El distintiu reconeix la bona imatge i prestigi de l'establiment
EnviarAmic Enviar a un amic Imprimir Imprimir Opinio Afegir opinió Lectures 730 lectures Data 03|04|2012 11:35 Disminueix lletraAugmenta lletra
per capgros.com
Comparteix
La perruqueria Dolors ha obtingut la Q de qualitat, el distintiu que concedeix la Guia TheQHaire de la perruqueria del segle XXI. En aquest cas es reconeix la bona imatge i prestigi d’aquesta perruqueria que compta amb 38 anys d’experiència. L’entrega de la Q de Qualitat va tenir lloc el passat mes de març i va comptar amb la presència de representats de l’Ajuntament i dels Gremis de perruqueria de Barcelona i Mataró.

EnviarAmic Enviar a un amic Imprimir Imprimir Opinio Afegir opinió Lectures 730 lectures Data 03|04|2012 11:35 Disminueix lletraAugmenta lletra
  Opinions dels lectors
hola
fa poc no van "guanyar" i publicar un altre premi ??? publireportaje ???
vota positiu 0 vota negatiu 0 Alertar de comentari inapropiat
03/04/2012 20:40:58
hola
pues va a ser que no...

http://www.capgros.com/noticies/detall.asp?id_noticia_portal=29590

http://www.capgros.com/noticies/detall.asp?id_noticia_portal=29116
vota positiu 0 vota negatiu 0 Alertar de comentari inapropiat
03/04/2012 20:45:26
juas
Vaya mierda de notícia,creéis que esto es suficientemente importante para noticiarlo aquí? con foto y todo, luego muchas veces ocurre algo de mayor envergadura y no ves ni una foto. Hay que ser cutre... y el Alcalde no tiene cosas mejores que hacer que llevar los premios a las peluquerías? vaya personaje, que perdida de tiempo pagado por todos... hay que votar PxC o acabaremos anegados entre tanta mierda.
vota positiu 1 vota negatiu 0 Alertar de comentari inapropiat
07/04/2012 11:48:02

Afegeix la teva opinió sobre la notícia
www.Capgros.com no es fa responsable de les opicions entrades pels usuaris, i es reserva el dret a eliminar aquelles aportacions que siguin contraries o atemptin contra la Llei, la moral, la bona fe o l'ordre públic, o que infringeixin drets de propietat intel•lectual o industrial. Al fer servir aquest servei, l' Usuari manifesta la seva conformitat amb aquestes Condicions, comprometent-se a no fer-los servir per enviar missatges que difamin o insultin, o que continguin informació falsa, que sigui inapropiada, abusiva, nociva, pornogràfica, amenaçadora, fent mal a l' imatge pública i/o la vida privada de terceres persones o que per a qualsevol motiu infringeixin cap llei.

www.Capgros.com, podrà limitar, a la mida que tingués coneixement d' això, l' accés a la web d' opinions, informacions, comentaris, imatges i, en general, de qualsevol classe de material que vulneri allò disposat en aquesta clàusula. També s'informa que, tal i com obliga la llei, es recollirà la procedència (IP) de tots els comentaris entrats.

D' acord a l' anterior exposat, www.Capgros.com estarà legitimada per a suspendre de manera immediata la prestació del servei i, en el seu cas, per retirar els continguts presumpte o declaradament il•legals, ja ho faci al seu exclusiu criteri, ja a petició de tercer afectat o d' autoritat competent. Aquesta suspensió o retirada no donaran en cap cas dret a cap indemnització.

Els comentaris amb una diferència significativa de vots negatius seran esborrats automàticament.
  Nom: 
  Opinió:  caracters (màxim 1.500)
Escriu l'any actual amb 4 xifres:
 
Ja pots llegir el Capgròs d'aquesta setmana
Edició digital
Hemeroteca
Serveis

Classificats
  Entra anuncis gratuïts
  Treball
  Compra-venda
  Amistat
  Classes
  Lloguer-traspàs
  Diversos
Necrològiques
Farmàcies de guàrdia
El temps
Horòscop
Amb la col·laboració de:

Qui som  |  Contacte  |  © Capgros.com - 2014  |  (Avís legal) titulars RSS   titulars RSS
Portal creat per
http://www.capsulamedia.com