a Google  
a capgros.com  
| 30 de maig de 2016|

Esports | Hoquei
Golejada de l'AGD Mataró davant el San Antonio
Els de Joan Carles Vadillo encadenen dues victòries consecutives
EnviarAmic Enviar a un amic Imprimir Imprimir Opinio Afegir opinió Lectures 665 lectures Data 19|03|2012 17:49 Disminueix lletraAugmenta lletra
per capgros.com
fotos Santi Flores
Comparteix
L'AGD Mataró es va imposar amb claredat al cuer de la Primera Estatal, el San Antonio, per 7-3. Els mataronins van encadenar dissabte passat, dia 17, dues victòries consecutives després de golejar sense contemplacions al conjunt asturià, que es troba enfonsat en el darrer lloc i que només va tenir una primera part igualada en la que va donar algun ensurt als mataronins.  I és que l'equip local va començar molt bé el partit amb el gol d'Adam Puig, però va veure com els visitants remuntaven amb dues dianes consecutives que posaven un inquietant 1-2. L'alegria duraria poc a les files navarreses, ja que abans del descans els mataronins ja havien empatat a dos gràcies a Aniol.

En la represa, l'equip de Vadillo va posar fil a l'agulla i en quatre minuts va marcar quatre gols que deixaven el partit vist per sentència. Destacar que dos d'ells van ser de Marc Figa, jugador que demostra com d'important ha estat el seu retorn coincident amb les dues victòries consecutives. Els visitants van retallar mínimament diferències en el marcador a vuit pel final, però ja era massa tard. Finalment, Florenza va tancar la golejada amb el darrer gol del partit.

El proper compromís del Mataró serà davant el Vila-seca. El partit està previst pel dissabte, dia 24 a les 20.00h i servirà per intentar sumar un nou triomf davant un rival de la part baixa.
EnviarAmic Enviar a un amic Imprimir Imprimir Opinio Afegir opinió Lectures 665 lectures Data 19|03|2012 17:49 Disminueix lletraAugmenta lletra
  Opinions dels lectors
KIKU
Llavors, desprès de llegir i anar sumant dedueixo que el partit va acabar 7-3, no? Bàsicament, perque en cap moment es posa el resultat final.....
vota positiu 0 vota negatiu 0 Alertar de comentari inapropiat
19/03/2012 20:28:50
anònim
Es totalment inimaginable que en una notícia esportiva de un encontre de dos equips no es publiqui el resultat final amb claretat i sense necessitar calculadora.
Entenc que en el descans anaven 2-2.
En la represa, 4 gols en 4 minuts, es a dir 6-2.
Els visitans retallen mínimament diferències (em d´entendre "mínimament" per un gol), ya estem 6-3
Darrer gol del partit fet per AGD Mataró, resultat final: 7-3. Ho hem averiguat !!! Visca !!!
Senyors de Cap Gros: Indiqueu el resultat final que no costa res, caramb...!!!
vota positiu 0 vota negatiu 0 Alertar de comentari inapropiat
19/03/2012 22:10:51
Capgrossada
Realment la crònica té molt que desitjar. Per cert, el San Antonio és navarrès, no asturià, ja que és de Pamplona
vota positiu 1 vota negatiu 0 Alertar de comentari inapropiat
19/03/2012 23:02:48
Capgrossada
Torno a ser jo. Encara us ha quedat un "asturià" a la crònica. Torneu-ho a rectificar, ja que a un lloc posa "conjunt asturià" i a l'altre "files navarreses".
vota positiu 0 vota negatiu 0 Alertar de comentari inapropiat
20/03/2012 20:35:21

Afegeix la teva opinió sobre la notícia

Els comentaris dels lectors de www.Capgros.com estan subjectes a moderació prèvia. Això vol dir que és possible que no apareguin publicats immediatament, fins que els responsables del mitjà no els validin. S'acceptaran tots els comentaris, excepte aquells que continguin insults, continguts xenòfobs i que siguin contraris o atemptin contra la Llei, la moral, la bona fe o l'ordre públic, o que infringeixin drets de propietat intel.lectual o industrial. Tampoc es permetran els comentaris que no tinguin cap relació amb el contingut de la notícia o l'article al qual facin referència.


Al fer servir aquest servei, l' Usuari manifesta la seva conformitat amb aquestes condicions, comprometent-se a no fer-los servir per enviar missatges que difamin o insultin, o que continguin informació falsa, que sigui inapropiada, abusiva, nociva, pornogràfica, amenaçadora, fent mal a l' imatge pública i/o la vida privada de terceres persones o que per a qualsevol motiu infringeixin cap llei.

www.Capgros.com, podrà limitar, a la mida que tingués coneixement d' això, l' accés a la web d' opinions, informacions, comentaris, imatges i, en general, de qualsevol classe de material que vulneri allò disposat en aquesta clàusula. També s'informa que, tal i com obliga la llei, es recollirà la procedència (IP) de tots els comentaris entrats.

D' acord a l' anterior exposat, www.Capgros.com estarà legitimada per a suspendre de manera immediata la prestació del servei i, en el seu cas, per retirar els continguts presumpte o declaradament il•legals, ja ho faci al seu exclusiu criteri, ja a petició de tercer afectat o d' autoritat competent. Aquesta suspensió o retirada no donaran en cap cas dret a cap indemnització.
  Nom: 
  Opinió:  caracters (màxim 1.500)
Escriu l'any actual amb 4 xifres:
 
Ja pots llegir el Capgròs d'aquesta setmana
Edició digital
Hemeroteca
Serveis


Classificats
  Entra anuncis gratuïts
  Treball
  Compra-venda
  Amistat
  Classes
  Lloguer-traspàs
  Diversos
Necrològiques
Farmàcies de guàrdia
El temps
Horòscop
Amb la col·laboraci?de:

Qui som  |  Contacte  |  © Capgros.com - 2016  |  (Avís legal) titulars RSS   titulars RSS
Portal creat per
http://www.capsulamedia.com