a Google  
a capgros.com  
| 24 de maig de 2016|

Esports | Bàsquet
El Platges de Mataró s’enfronta al Sant Adrià
Les mataronines reben a casa també l’equip de Sant Adrià
EnviarAmic Enviar a un amic Imprimir Imprimir Opinio Afegir opinió Lectures 882 lectures Data 16|03|2012 10:42 Disminueix lletraAugmenta lletra
per capgros.com
Comparteix
El Platges de Mataró tindrà aquest proper cap de setmana doble enfrontament amb equips del Sant Adrià, ja que tant el masculí com el femení s’enfronten davant el mateix conjunt. La principal diferència és que els nois juguen fora de casa i les noies al Josep Mora. Els de Quique Spà visiten Sant Adrià el dissabte, dia 17 a les 17.45h. El partit ha de servir per encadenar una nova victòria i seguir posant pressió al Santa Coloma, líder de la categoria que visita el Sant Feliu, de la mitja taula. El rival unionista es troba a la part baixa de la classificació i no hauria de ser problema per un platges que sembla haver agafat la directa.

Per la seva banda, les noies de César Aneas s’enfrontaran al femení Sant Adrià el proepr diumenge, dia 18 a les 16.30h. El conjunt unionista intentarà encadenar la segona victòria consecutiva de la Segona Fase, després d’un mal inici amb dues derrotes. El Platges és tercer empatat precisament amb les de Sant Adrià
EnviarAmic Enviar a un amic Imprimir Imprimir Opinio Afegir opinió Lectures 882 lectures Data 16|03|2012 10:42 Disminueix lletraAugmenta lletra
  Opinions dels lectors
ciutada
Resultat del partit
C.B.Sant Adrià 76 - Platges de Mataro 78
Som hi grocs
vota positiu 0 vota negatiu 0 Alertar de comentari inapropiat
17/03/2012 23:53:16

Afegeix la teva opinió sobre la notícia

Els comentaris dels lectors de www.Capgros.com estan subjectes a moderació prèvia. Això vol dir que és possible que no apareguin publicats immediatament, fins que els responsables del mitjà no els validin. S'acceptaran tots els comentaris, excepte aquells que continguin insults, continguts xenòfobs i que siguin contraris o atemptin contra la Llei, la moral, la bona fe o l'ordre públic, o que infringeixin drets de propietat intel.lectual o industrial. Tampoc es permetran els comentaris que no tinguin cap relació amb el contingut de la notícia o l'article al qual facin referència.


Al fer servir aquest servei, l' Usuari manifesta la seva conformitat amb aquestes condicions, comprometent-se a no fer-los servir per enviar missatges que difamin o insultin, o que continguin informació falsa, que sigui inapropiada, abusiva, nociva, pornogràfica, amenaçadora, fent mal a l' imatge pública i/o la vida privada de terceres persones o que per a qualsevol motiu infringeixin cap llei.

www.Capgros.com, podrà limitar, a la mida que tingués coneixement d' això, l' accés a la web d' opinions, informacions, comentaris, imatges i, en general, de qualsevol classe de material que vulneri allò disposat en aquesta clàusula. També s'informa que, tal i com obliga la llei, es recollirà la procedència (IP) de tots els comentaris entrats.

D' acord a l' anterior exposat, www.Capgros.com estarà legitimada per a suspendre de manera immediata la prestació del servei i, en el seu cas, per retirar els continguts presumpte o declaradament il•legals, ja ho faci al seu exclusiu criteri, ja a petició de tercer afectat o d' autoritat competent. Aquesta suspensió o retirada no donaran en cap cas dret a cap indemnització.
  Nom: 
  Opinió:  caracters (màxim 1.500)
Escriu l'any actual amb 4 xifres:
 
Ja pots llegir el Capgròs d'aquesta setmana
Edició digital
Hemeroteca
Serveis


Classificats
  Entra anuncis gratuïts
  Treball
  Compra-venda
  Amistat
  Classes
  Lloguer-traspàs
  Diversos
Necrològiques
Farmàcies de guàrdia
El temps
Horòscop
Amb la col·laboraci?de:

Qui som  |  Contacte  |  © Capgros.com - 2016  |  (Avís legal) titulars RSS   titulars RSS
Portal creat per
http://www.capsulamedia.com