a Google  
a capgros.com  
| 26 de maig de 2016|

Cultura | Art
Perecoll exposa les seves joies a Madrid
L’artista mataroní porta les seves peces úniques a la seu de FIDE, al carrer Serrano, a partir del 6 de març
EnviarAmic Enviar a un amic Imprimir Imprimir Opinio Afegir opinió Lectures 564 lectures Data 05|03|2012 11:59 Disminueix lletraAugmenta lletra
L’artista mataroní Perecoll
per capgros.com
fotos Romuald Gallofré
Comparteix
L’artista mataroní Perecoll torna a Madrid, ciutat en què ha exposat les seves peces en diverses ocasions. En aquest cas, però, no hi portarà pintures ni escultures, sinó que les joies seran les grans protagonistes. Perecoll exposarà les seves creacions úniques a la seu de FIDE (Fundación para la Investigación sobre el Derecho y la Empresa) a partir del dia 6 de març. La mostra comptarà amb diverses joies de gran format, fetes amb or, que daten de diverses èpoques, des dels anys 80 fins a l’actualitat. Els responsables de FIDE han col·laborat en altres ocasions amb Perecoll, com va ser el cas de l’exposició que el mataroní va realitzar a Nova York.
EnviarAmic Enviar a un amic Imprimir Imprimir Opinio Afegir opinió Lectures 564 lectures Data 05|03|2012 11:59 Disminueix lletraAugmenta lletra

Afegeix la teva opinió sobre la notícia

Els comentaris dels lectors de www.Capgros.com estan subjectes a moderació prèvia. Això vol dir que és possible que no apareguin publicats immediatament, fins que els responsables del mitjà no els validin. S'acceptaran tots els comentaris, excepte aquells que continguin insults, continguts xenòfobs i que siguin contraris o atemptin contra la Llei, la moral, la bona fe o l'ordre públic, o que infringeixin drets de propietat intel.lectual o industrial. Tampoc es permetran els comentaris que no tinguin cap relació amb el contingut de la notícia o l'article al qual facin referència.


Al fer servir aquest servei, l' Usuari manifesta la seva conformitat amb aquestes condicions, comprometent-se a no fer-los servir per enviar missatges que difamin o insultin, o que continguin informació falsa, que sigui inapropiada, abusiva, nociva, pornogràfica, amenaçadora, fent mal a l' imatge pública i/o la vida privada de terceres persones o que per a qualsevol motiu infringeixin cap llei.

www.Capgros.com, podrà limitar, a la mida que tingués coneixement d' això, l' accés a la web d' opinions, informacions, comentaris, imatges i, en general, de qualsevol classe de material que vulneri allò disposat en aquesta clàusula. També s'informa que, tal i com obliga la llei, es recollirà la procedència (IP) de tots els comentaris entrats.

D' acord a l' anterior exposat, www.Capgros.com estarà legitimada per a suspendre de manera immediata la prestació del servei i, en el seu cas, per retirar els continguts presumpte o declaradament il•legals, ja ho faci al seu exclusiu criteri, ja a petició de tercer afectat o d' autoritat competent. Aquesta suspensió o retirada no donaran en cap cas dret a cap indemnització.
  Nom: 
  Opinió:  caracters (màxim 1.500)
Escriu l'any actual amb 4 xifres:
 
Ja pots llegir el Capgròs d'aquesta setmana
Edició digital
Hemeroteca
Serveis


Classificats
  Entra anuncis gratuïts
  Treball
  Compra-venda
  Amistat
  Classes
  Lloguer-traspàs
  Diversos
Necrològiques
Farmàcies de guàrdia
El temps
Horòscop
Amb la col·laboraci?de:

Qui som  |  Contacte  |  © Capgros.com - 2016  |  (Avís legal) titulars RSS   titulars RSS
Portal creat per
http://www.capsulamedia.com