a Google  
a capgros.com  
| 27 de maig de 2016|

Ciutat | Equipaments
El Centre d’Acollida Municipal es traslladarà a Can Soleret
La concessió de l’alberg que hi havia fins ara s’ha esgotat i l’Ajuntament ha decidit destinar l’edifici a aquest servei que ara està al carrer Sant Simó
EnviarAmic Enviar a un amic Imprimir Imprimir Opinio Afegir opinió Lectures 1424 lectures Data 29|02|2012 19:37 Disminueix lletraAugmenta lletra
per Judith Vives
fotos Romuald Gallofré
Comparteix
Notícies relacionades
Mataró deixa al calaix part de les inversions previstes pel 2012
Can Soleret anirà a terra malgrat les protestes veïnals

El Centre d’acollida Municipal que gestiona la Creu Roja es traslladarà en els propers mesos a l’edifici de l’alberg de Can Soleret, al Camí de la Serra. Les instal·lacions del carrer Sant Simó, al centre de la ciutat, han quedat obsoletes i el consistori no disposa del pressupost per fer-hi les reformes necessàries. A més, segons explica la regidora de Benestar i Família, Olga Ortiz, amb l’actual situació de crisi, l’augment d’aturats i els desnonaments, s’ha incrementat el nombre d’usuaris del centre, per la qual cosa calen unes instal·lacions més adequades. En aquest sentit, el govern municipal té previst destinar 45.000 euros en les actuacions de condicionament de Can Soleret, una de les partides d’inversions per al 2012 que s’han pogut salvar malgrat la retallada.

El govern municipal ha decidit destinar a Can Soleret el Centre d’Acollida Municipal després que l’empresa concessionària del servei de l’alberg de joventut els hagi notificat que no té voluntat de continuar amb aquest servei. De fet, l’alberg ja tenia previst de tancar perquè el projecte de la Ronda de Mataró, que havia de passar per aquesta zona, obligava a enderrocar l’edifici de Can Soleret. Amb la suspensió del projecte de les rondes, però, l’alberg va continuar funcionant, fins ara. Segons ha explicat Ortiz, el consistori està pendent de la liquidació de la concessió corresponent al 2011 i preveu que el tema quedi resolt a finals de març per poder portar la proposta de trasllat al Ple del proper mes d’abril.

El Centre d'Acollida Municipal és un equipament residencial temporal per a persones i famílies que es troben en una situació d’emergència social i no disposen d’habitatge. El servei els ofereix  allotjament temporal i atenció social. Actualment el centre compta amb 21 places, les mateixes que hi haurà a Can Soleret, tot i que més àmplies i amb una distribució que permetrà, per exemple, poder allotjar junts tots els membres de famílies necessitades.
EnviarAmic Enviar a un amic Imprimir Imprimir Opinio Afegir opinió Lectures 1424 lectures Data 29|02|2012 19:37 Disminueix lletraAugmenta lletra
  Opinions dels lectors
TAURE
AQUESTS CENTRES D'ACOLLIDA SON MOL NECESSARIS I LA ADMINISTRACIÓ LOCAL FARÀ BE EN MANTENIR-LO...
vota positiu 1 vota negatiu 2 Alertar de comentari inapropiat
01/03/2012 19:59:45
pepemataro
Sí, pues que lo pongan en tú barrio, mira como lo quitan del centre
vota positiu 1 vota negatiu 0 Alertar de comentari inapropiat
10/05/2012 21:25:52

Afegeix la teva opinió sobre la notícia

Els comentaris dels lectors de www.Capgros.com estan subjectes a moderació prèvia. Això vol dir que és possible que no apareguin publicats immediatament, fins que els responsables del mitjà no els validin. S'acceptaran tots els comentaris, excepte aquells que continguin insults, continguts xenòfobs i que siguin contraris o atemptin contra la Llei, la moral, la bona fe o l'ordre públic, o que infringeixin drets de propietat intel.lectual o industrial. Tampoc es permetran els comentaris que no tinguin cap relació amb el contingut de la notícia o l'article al qual facin referència.


Al fer servir aquest servei, l' Usuari manifesta la seva conformitat amb aquestes condicions, comprometent-se a no fer-los servir per enviar missatges que difamin o insultin, o que continguin informació falsa, que sigui inapropiada, abusiva, nociva, pornogràfica, amenaçadora, fent mal a l' imatge pública i/o la vida privada de terceres persones o que per a qualsevol motiu infringeixin cap llei.

www.Capgros.com, podrà limitar, a la mida que tingués coneixement d' això, l' accés a la web d' opinions, informacions, comentaris, imatges i, en general, de qualsevol classe de material que vulneri allò disposat en aquesta clàusula. També s'informa que, tal i com obliga la llei, es recollirà la procedència (IP) de tots els comentaris entrats.

D' acord a l' anterior exposat, www.Capgros.com estarà legitimada per a suspendre de manera immediata la prestació del servei i, en el seu cas, per retirar els continguts presumpte o declaradament il•legals, ja ho faci al seu exclusiu criteri, ja a petició de tercer afectat o d' autoritat competent. Aquesta suspensió o retirada no donaran en cap cas dret a cap indemnització.
  Nom: 
  Opinió:  caracters (màxim 1.500)
Escriu l'any actual amb 4 xifres:
 
Ja pots llegir el Capgròs d'aquesta setmana
Edició digital
Hemeroteca
Serveis


Classificats
  Entra anuncis gratuïts
  Treball
  Compra-venda
  Amistat
  Classes
  Lloguer-traspàs
  Diversos
Necrològiques
Farmàcies de guàrdia
El temps
Horòscop
Amb la col·laboraci?de:

Qui som  |  Contacte  |  © Capgros.com - 2016  |  (Avís legal) titulars RSS   titulars RSS
Portal creat per
http://www.capsulamedia.com