a Google  
a capgros.com  
| 24 de maig de 2016|

Esports | Handbol
El femení del CN Mataró goleja el Sant Feliu
Les noies augmenten la distància respecte el Sant Andreu
EnviarAmic Enviar a un amic Imprimir Imprimir Opinio Afegir opinió Lectures 341 lectures Data 20|02|2012 14:03 Disminueix lletraAugmenta lletra
per capgros.com
Comparteix
El CN Mataró El Tot va golejar sense contemplacions al Sant Feliu, en un partit on ja s’esperava la superioritat de les de Vicenç Tarrés però que a més es va aconseguir un nou premi: augmentar la diferència amb el tercer classificat, el Sant Andreu. Les noies mataronines van tombar el Sant Feliu per 4-12, amb una López-Escribano encertada de cara a porteria que va aconseguir tres de la dotzena de gols. Combinat aquest resultat amb l’ensopegada del Sant Andreu per 7-6 davant el Mediterrani, el Mataró és més segon que mai amb només l’escull intractable del Sabadell.

El partit es va posar molt aviat de cara per les mataronines, que guanyaven de quatre en els primers compassos i després de rebre el primer gol van seguir al seu ritme, amb dues dianes més.  Els parcials d’1-5 i 2-3 de la primera part deixaven clara la victòria per les noies de Vicenç Tarrés, que es van repartir els gols (set jugadores van anotar i quatre d’elles van fer dos o més gols) en una segona part on no va haver-hi tant d’encert de cara a porteria però sí es va saber defensar davant un Sant Feliu superat.

El proper compromís serà a la piscina del Terrassa, el dia 25 a les 16.00h. Les mataronines han de mantenir el bon avantatge de vuit punts respecte el Sant Andreu.
EnviarAmic Enviar a un amic Imprimir Imprimir Opinio Afegir opinió Lectures 341 lectures Data 20|02|2012 14:03 Disminueix lletraAugmenta lletra

Afegeix la teva opinió sobre la notícia

Els comentaris dels lectors de www.Capgros.com estan subjectes a moderació prèvia. Això vol dir que és possible que no apareguin publicats immediatament, fins que els responsables del mitjà no els validin. S'acceptaran tots els comentaris, excepte aquells que continguin insults, continguts xenòfobs i que siguin contraris o atemptin contra la Llei, la moral, la bona fe o l'ordre públic, o que infringeixin drets de propietat intel.lectual o industrial. Tampoc es permetran els comentaris que no tinguin cap relació amb el contingut de la notícia o l'article al qual facin referència.


Al fer servir aquest servei, l' Usuari manifesta la seva conformitat amb aquestes condicions, comprometent-se a no fer-los servir per enviar missatges que difamin o insultin, o que continguin informació falsa, que sigui inapropiada, abusiva, nociva, pornogràfica, amenaçadora, fent mal a l' imatge pública i/o la vida privada de terceres persones o que per a qualsevol motiu infringeixin cap llei.

www.Capgros.com, podrà limitar, a la mida que tingués coneixement d' això, l' accés a la web d' opinions, informacions, comentaris, imatges i, en general, de qualsevol classe de material que vulneri allò disposat en aquesta clàusula. També s'informa que, tal i com obliga la llei, es recollirà la procedència (IP) de tots els comentaris entrats.

D' acord a l' anterior exposat, www.Capgros.com estarà legitimada per a suspendre de manera immediata la prestació del servei i, en el seu cas, per retirar els continguts presumpte o declaradament il•legals, ja ho faci al seu exclusiu criteri, ja a petició de tercer afectat o d' autoritat competent. Aquesta suspensió o retirada no donaran en cap cas dret a cap indemnització.
  Nom: 
  Opinió:  caracters (màxim 1.500)
Escriu l'any actual amb 4 xifres:
 
Ja pots llegir el Capgròs d'aquesta setmana
Edició digital
Hemeroteca
Serveis


Classificats
  Entra anuncis gratuïts
  Treball
  Compra-venda
  Amistat
  Classes
  Lloguer-traspàs
  Diversos
Necrològiques
Farmàcies de guàrdia
El temps
Horòscop
Amb la col·laboraci?de:

Qui som  |  Contacte  |  © Capgros.com - 2016  |  (Avís legal) titulars RSS   titulars RSS
Portal creat per
http://www.capsulamedia.com