a Google  
a capgros.com  
| 25 de maig de 2016|

Cultura | Música
La Big Band Jazz Maresme presenta el seu primer disc al teatre Monumental
La formació estarà acompanyada aquest diumenge per la cantant madrilenya Susana Sheiman
EnviarAmic Enviar a un amic Imprimir Imprimir Opinio Afegir opinió Lectures 796 lectures Data 05|01|2012 12:05 Disminueix lletraAugmenta lletra
per capgros.com
Comparteix
L’escenari del Teatre Monumental viurà aquest diumenge, dia 8, l’estrena de gal·la del primer disc de Big Band Jazz Maresme. Un àlbum homònim, que culmina gairebé set anys de trajectòria d’aquesta formació integrada per 17 músics i nascuda de la Casa de la Música Popular. La Big Band Jazz Maresme estarà acompanyada en aquesta ocasió per la cantant madrilenya Susana Sheiman. D’aquesta manera compleixen amb la tradició de comptar amb un artista convidat per al concert que ofereixen per les festes nadalenques. La veu càlida, poderosa i d’àmplia tessitura de Sheiman l’ha convertida en una de les cantants de jazz més sol·licitades del país. El grup maresmenc ha preparat un alguns temes expressament per a ella, que interpretarà en el concert d’aquest diumenge juntament amb diverses cançons extretes del disc. A més, la Big Band estrenarà alguns nous temes. D’aquesta manera, el grup donarà el tret de sortida a un any 2012 amb diversos projectes en ment. El més proper, presentar el disc a sala Jamboree de Barcelona, el dia 11 de gener. I estant negociant la possibilitat d’oferir balls de swing de manera regular a la capital catalana.

Diumenge, dia 8. A les 7 de la tarda al teatre Monumental
EnviarAmic Enviar a un amic Imprimir Imprimir Opinio Afegir opinió Lectures 796 lectures Data 05|01|2012 12:05 Disminueix lletraAugmenta lletra

Afegeix la teva opinió sobre la notícia

Els comentaris dels lectors de www.Capgros.com estan subjectes a moderació prèvia. Això vol dir que és possible que no apareguin publicats immediatament, fins que els responsables del mitjà no els validin. S'acceptaran tots els comentaris, excepte aquells que continguin insults, continguts xenòfobs i que siguin contraris o atemptin contra la Llei, la moral, la bona fe o l'ordre públic, o que infringeixin drets de propietat intel.lectual o industrial. Tampoc es permetran els comentaris que no tinguin cap relació amb el contingut de la notícia o l'article al qual facin referència.


Al fer servir aquest servei, l' Usuari manifesta la seva conformitat amb aquestes condicions, comprometent-se a no fer-los servir per enviar missatges que difamin o insultin, o que continguin informació falsa, que sigui inapropiada, abusiva, nociva, pornogràfica, amenaçadora, fent mal a l' imatge pública i/o la vida privada de terceres persones o que per a qualsevol motiu infringeixin cap llei.

www.Capgros.com, podrà limitar, a la mida que tingués coneixement d' això, l' accés a la web d' opinions, informacions, comentaris, imatges i, en general, de qualsevol classe de material que vulneri allò disposat en aquesta clàusula. També s'informa que, tal i com obliga la llei, es recollirà la procedència (IP) de tots els comentaris entrats.

D' acord a l' anterior exposat, www.Capgros.com estarà legitimada per a suspendre de manera immediata la prestació del servei i, en el seu cas, per retirar els continguts presumpte o declaradament il•legals, ja ho faci al seu exclusiu criteri, ja a petició de tercer afectat o d' autoritat competent. Aquesta suspensió o retirada no donaran en cap cas dret a cap indemnització.
  Nom: 
  Opinió:  caracters (màxim 1.500)
Escriu l'any actual amb 4 xifres:
 
Ja pots llegir el Capgròs d'aquesta setmana
Edició digital
Hemeroteca
Serveis


Classificats
  Entra anuncis gratuïts
  Treball
  Compra-venda
  Amistat
  Classes
  Lloguer-traspàs
  Diversos
Necrològiques
Farmàcies de guàrdia
El temps
Horòscop
Amb la col·laboraci?de:

Qui som  |  Contacte  |  © Capgros.com - 2016  |  (Avís legal) titulars RSS   titulars RSS
Portal creat per
http://www.capsulamedia.com