a Google  
a capgros.com  
| 23 d'agost de 2014|

Cultura | Oci
La Negra Flor promou una nit especial en record d'El Liguero de Marta
Aquest retrobament amb l'antiga discoteca mataronina comptarà amb música dels anys 80 i 90
EnviarAmic Enviar a un amic Imprimir Imprimir Opinio Afegir opinió Lectures 632 lectures Data 08|07|2011 8:27 Disminueix lletraAugmenta lletra
per capgros.com
Comparteix
La discoteca mataronina La Negra Flor celebrarà aquest divendres dia 8 de juliol la ‘Festa de Retrobament de El Liguero de Marta’, un dels locals carismàtics de les nits del Maresme dels anys 80 i 90 que es situava a Mataró. Els amics que van freqüentar aquesta sala han decidit trobar-se de nou liderats per un dels seus antics socis, Albert Aznar. D’aquesta manera es podran reviure les mítiques nits celebrades a El Liguero de Marta i a més es podrà gaudir d’una actuació en directe del grup Los Rebeldes, una banda espanyola de Rock & Roll formada al 1979 i integrada per Carlos Segarra, Aurelio Morata i Moisés Sorolla. La festa s’iniciarà a partir de les 23 hores i la seva cloenda serà a les 5 de la matinada. Durant la celebració de l’esdeveniment la música i la trobada entre amics ompliran la Negra Flor de màgia i la nit depararà diferents sorpreses pels assistents.
EnviarAmic Enviar a un amic Imprimir Imprimir Opinio Afegir opinió Lectures 632 lectures Data 08|07|2011 8:27 Disminueix lletraAugmenta lletra

Afegeix la teva opinió sobre la notícia
www.Capgros.com no es fa responsable de les opicions entrades pels usuaris, i es reserva el dret a eliminar aquelles aportacions que siguin contraries o atemptin contra la Llei, la moral, la bona fe o l'ordre públic, o que infringeixin drets de propietat intel•lectual o industrial. Al fer servir aquest servei, l' Usuari manifesta la seva conformitat amb aquestes Condicions, comprometent-se a no fer-los servir per enviar missatges que difamin o insultin, o que continguin informació falsa, que sigui inapropiada, abusiva, nociva, pornogràfica, amenaçadora, fent mal a l' imatge pública i/o la vida privada de terceres persones o que per a qualsevol motiu infringeixin cap llei.

www.Capgros.com, podrà limitar, a la mida que tingués coneixement d' això, l' accés a la web d' opinions, informacions, comentaris, imatges i, en general, de qualsevol classe de material que vulneri allò disposat en aquesta clàusula. També s'informa que, tal i com obliga la llei, es recollirà la procedència (IP) de tots els comentaris entrats.

D' acord a l' anterior exposat, www.Capgros.com estarà legitimada per a suspendre de manera immediata la prestació del servei i, en el seu cas, per retirar els continguts presumpte o declaradament il•legals, ja ho faci al seu exclusiu criteri, ja a petició de tercer afectat o d' autoritat competent. Aquesta suspensió o retirada no donaran en cap cas dret a cap indemnització.

Els comentaris amb una diferència significativa de vots negatius seran esborrats automàticament.
  Nom: 
  Opinió:  caracters (màxim 1.500)
Escriu l'any actual amb 4 xifres:
 
Ja pots llegir el Capgròs d'aquesta setmana
Edició digital
Hemeroteca
Serveis

Classificats
  Entra anuncis gratuïts
  Treball
  Compra-venda
  Amistat
  Classes
  Lloguer-traspàs
  Diversos
Necrològiques
Farmàcies de guàrdia
El temps
Horòscop
Amb la col·laboració de:

Qui som  |  Contacte  |  © Capgros.com - 2014  |  (Avís legal) titulars RSS   titulars RSS
Portal creat per
http://www.capsulamedia.com