a Google  
a capgros.com  
| 3 de maig de 2016|

Cultura | Oci
La Negra Flor promou una nit especial en record d'El Liguero de Marta
Aquest retrobament amb l'antiga discoteca mataronina comptarà amb música dels anys 80 i 90
EnviarAmic Enviar a un amic Imprimir Imprimir Opinio Afegir opinió Lectures 811 lectures Data 08|07|2011 8:27 Disminueix lletraAugmenta lletra
per capgros.com
Comparteix
La discoteca mataronina La Negra Flor celebrarà aquest divendres dia 8 de juliol la ‘Festa de Retrobament de El Liguero de Marta’, un dels locals carismàtics de les nits del Maresme dels anys 80 i 90 que es situava a Mataró. Els amics que van freqüentar aquesta sala han decidit trobar-se de nou liderats per un dels seus antics socis, Albert Aznar. D’aquesta manera es podran reviure les mítiques nits celebrades a El Liguero de Marta i a més es podrà gaudir d’una actuació en directe del grup Los Rebeldes, una banda espanyola de Rock & Roll formada al 1979 i integrada per Carlos Segarra, Aurelio Morata i Moisés Sorolla. La festa s’iniciarà a partir de les 23 hores i la seva cloenda serà a les 5 de la matinada. Durant la celebració de l’esdeveniment la música i la trobada entre amics ompliran la Negra Flor de màgia i la nit depararà diferents sorpreses pels assistents.
EnviarAmic Enviar a un amic Imprimir Imprimir Opinio Afegir opinió Lectures 811 lectures Data 08|07|2011 8:27 Disminueix lletraAugmenta lletra

Afegeix la teva opinió sobre la notícia

Els comentaris dels lectors de www.Capgros.com estan subjectes a moderació prèvia. Això vol dir que és possible que no apareguin publicats immediatament, fins que els responsables del mitjà no els validin. S'acceptaran tots els comentaris, excepte aquells que continguin insults, continguts xenòfobs i que siguin contraris o atemptin contra la Llei, la moral, la bona fe o l'ordre públic, o que infringeixin drets de propietat intel.lectual o industrial. Tampoc es permetran els comentaris que no tinguin cap relació amb el contingut de la notícia o l'article al qual facin referència.


Al fer servir aquest servei, l' Usuari manifesta la seva conformitat amb aquestes condicions, comprometent-se a no fer-los servir per enviar missatges que difamin o insultin, o que continguin informació falsa, que sigui inapropiada, abusiva, nociva, pornogràfica, amenaçadora, fent mal a l' imatge pública i/o la vida privada de terceres persones o que per a qualsevol motiu infringeixin cap llei.

www.Capgros.com, podrà limitar, a la mida que tingués coneixement d' això, l' accés a la web d' opinions, informacions, comentaris, imatges i, en general, de qualsevol classe de material que vulneri allò disposat en aquesta clàusula. També s'informa que, tal i com obliga la llei, es recollirà la procedència (IP) de tots els comentaris entrats.

D' acord a l' anterior exposat, www.Capgros.com estarà legitimada per a suspendre de manera immediata la prestació del servei i, en el seu cas, per retirar els continguts presumpte o declaradament il•legals, ja ho faci al seu exclusiu criteri, ja a petició de tercer afectat o d' autoritat competent. Aquesta suspensió o retirada no donaran en cap cas dret a cap indemnització.
  Nom: 
  Opinió:  caracters (màxim 1.500)
Escriu l'any actual amb 4 xifres:
 
Ja pots llegir el Capgròs d'aquesta setmana
Edició digital
Hemeroteca
Serveis


Classificats
  Entra anuncis gratuïts
  Treball
  Compra-venda
  Amistat
  Classes
  Lloguer-traspàs
  Diversos
Necrològiques
Farmàcies de guàrdia
El temps
Horòscop
Amb la col·laboraci?de:

Qui som  |  Contacte  |  © Capgros.com - 2016  |  (Avís legal) titulars RSS   titulars RSS
Portal creat per
http://www.capsulamedia.com