a Google  
a capgros.com  
| 31 de maig de 2016|

Maresme | Llavaneres
Josep Maria Gomis exhibeix escultures i dibuixos a Llavaneres
L'artista mataroní inaugura aquest divendres una exposició al Museu Arxiu de Can Caralt
EnviarAmic Enviar a un amic Imprimir Imprimir Opinio Afegir opinió Lectures 1545 lectures Data 27|05|2011 8:27 Disminueix lletraAugmenta lletra
per capgros.com
fotos Romuald Gallofré
Comparteix
La doble faceta d’escultor i dibuixant del mataroní Josep Maria Gomis quedarà exposada des d’aquest divendres, dia 27, al Museu Arxiu de Can Caralt, a Sant Andreu de Llavaneres. Gomis compta amb una destacada trajectòria expositiva en els darrers mesos, a sales com l’Espai Capgròs o el col·legi d’Aparelladors, i com a artista convidat de la darrera Col•lectiva Sant Lluc. Conegut especialment com a escultor, també ha destapat el seu vessant de dibuixant, una pràctica de fet ben intrínseca en la realització de tota escultura. Com ell mateix diu, “sense dibuix, un escultor ja pot plegar”.

Divendres, dia 27. A 2/4 de 8 del vespre al Museu Arxiu de Can Caralt
EnviarAmic Enviar a un amic Imprimir Imprimir Opinio Afegir opinió Lectures 1545 lectures Data 27|05|2011 8:27 Disminueix lletraAugmenta lletra

Afegeix la teva opinió sobre la notícia

Els comentaris dels lectors de www.Capgros.com estan subjectes a moderació prèvia. Això vol dir que és possible que no apareguin publicats immediatament, fins que els responsables del mitjà no els validin. S'acceptaran tots els comentaris, excepte aquells que continguin insults, continguts xenòfobs i que siguin contraris o atemptin contra la Llei, la moral, la bona fe o l'ordre públic, o que infringeixin drets de propietat intel.lectual o industrial. Tampoc es permetran els comentaris que no tinguin cap relació amb el contingut de la notícia o l'article al qual facin referència.


Al fer servir aquest servei, l' Usuari manifesta la seva conformitat amb aquestes condicions, comprometent-se a no fer-los servir per enviar missatges que difamin o insultin, o que continguin informació falsa, que sigui inapropiada, abusiva, nociva, pornogràfica, amenaçadora, fent mal a l' imatge pública i/o la vida privada de terceres persones o que per a qualsevol motiu infringeixin cap llei.

www.Capgros.com, podrà limitar, a la mida que tingués coneixement d' això, l' accés a la web d' opinions, informacions, comentaris, imatges i, en general, de qualsevol classe de material que vulneri allò disposat en aquesta clàusula. També s'informa que, tal i com obliga la llei, es recollirà la procedència (IP) de tots els comentaris entrats.

D' acord a l' anterior exposat, www.Capgros.com estarà legitimada per a suspendre de manera immediata la prestació del servei i, en el seu cas, per retirar els continguts presumpte o declaradament il•legals, ja ho faci al seu exclusiu criteri, ja a petició de tercer afectat o d' autoritat competent. Aquesta suspensió o retirada no donaran en cap cas dret a cap indemnització.
  Nom: 
  Opinió:  caracters (màxim 1.500)
Escriu l'any actual amb 4 xifres:
 
Ja pots llegir el Capgròs d'aquesta setmana
Edició digital
Hemeroteca
Serveis


Classificats
  Entra anuncis gratuïts
  Treball
  Compra-venda
  Amistat
  Classes
  Lloguer-traspàs
  Diversos
Necrològiques
Farmàcies de guàrdia
El temps
Horòscop
Amb la col·laboraci?de:

Qui som  |  Contacte  |  © Capgros.com - 2016  |  (Avís legal) titulars RSS   titulars RSS
Portal creat per
http://www.capsulamedia.com