a Google  
a capgros.com  
| 3 de maig de 2016|

Ciutat | Urbanisme
Mataró disposa fins el mes de gener per entregar el solar a El Corte Inglés
El Corte Inglés ratifica el compromís de venir a la capital del Maresme
EnviarAmic Enviar a un amic Imprimir Imprimir Opinio Afegir opinió Lectures 1199 lectures Data 24|05|2011 8:53 Disminueix lletraAugmenta lletra
per capgros.com
fotos Arxiu
Comparteix
L'empresa pública PUMSA disposa fins el 9 de gener del 2012 per adequar el solar de Can Fàbregas i posar-lo a disposició d'El Corte Inglés. D'aquesta manera, s'acorden uns sis mesos de pròrroga per completar les actuacions pendents a la parcel·la del carrer Miquel Biada. Així es va acordar en una reunió del consell d'administració de PUMSA celebrada dijous passat dia 19. Mataró havia de posar el solar a disposició d'El Corte Inglés abans del 2 juny d'aquest 2011, però el jutjat d'instrucció numero 3 de la ciutat va paralitzar el desmuntatge de Can Fàbregas arran de les querelles contra l'alcalde Joan Antoni Baron. La finalització de les obres està pendent d’un darrer recurs presentat pel fiscal contra l’arxivament del cas. Fonts del consistori expliquen a través d’un comunicat que la prórroga acordada ratifica que el Corte Inglés manté el compromís d'instal·lar-se a Mataró.
EnviarAmic Enviar a un amic Imprimir Imprimir Opinio Afegir opinió Lectures 1199 lectures Data 24|05|2011 8:53 Disminueix lletraAugmenta lletra
  Opinions dels lectors
Anònim
Quin marrón que el PSC deixa a CiU... El Corte Inglés, la Ronda Barceló, tot a mitges i mal fet. Així ens va, i mentrestant el PxC treu tres regidors...
vota positiu 0 vota negatiu 0 Alertar de comentari inapropiat
24/05/2011 11:39:37
Anònim
Segun el Mora él es uno de los que nunca se ha opuesto a la llegada del Corte Ingles,,y como según parece ser será, el proximo Alcalde, le pido que agilize los tramites para la llegada de este Centro Comercial, pues llevo dos años en el Paro, y hay posibilidades de volver a trabajar en el Corte Ingles, Mora se acabó la hora de la palabra facil, es la hora de que te pongas a trabajar, cientos de familias confiamos en ti, no nos abandones, queremos el Corte Ingles para trabajar, ya que en tu empresa no nos cogeras.
vota positiu 0 vota negatiu 0 Alertar de comentari inapropiat
24/05/2011 14:08:56
Anònim
AQUET MARRÓ NO EL VAN PROVOCAR, ENTRE D'ALTRES, CIU ?
CUP, CIU, PLATAFORMA ...
AIXÍ ENS VA, I MENTRESTANT, REGIDORS PER FOTRA MES MERDER.
vota positiu 0 vota negatiu 0 Alertar de comentari inapropiat
25/05/2011 8:12:16
Sanglas
Mora aclara el tema ya "Corte Ingles "Si o No, pero empieza a mandar YA,( si sabes ), el tiempo pasa y el paro aumenta, menos risitas y mas trabajo.
vota positiu 0 vota negatiu 0 Alertar de comentari inapropiat
25/05/2011 14:56:58
Salvador Viñas Serra
Anònim i Sanglas: però de veritat us creieu que per ser mataronins teniu possibilitats de treballar al futur Corte Inglés? Sembla mentida que no sapigueu com funcionen els mecanismes de selecció de personal d'una gran empresa.
vota positiu 0 vota negatiu 0 Alertar de comentari inapropiat
25/05/2011 20:51:32
Anònim
Ahora es de esperar que se retrase algunos meses mientras negocian la comisión ilegal preceptiva, ahora que ya esta CIU en el poder hay que hacer las cosas como "tota la vida" y el tres por ciento es el tres por ciento. No van a dejar escapar una mordida así como así . Hay que entenderlo.
vota positiu 0 vota negatiu 0 Alertar de comentari inapropiat
26/05/2011 14:32:03

Afegeix la teva opinió sobre la notícia

Els comentaris dels lectors de www.Capgros.com estan subjectes a moderació prèvia. Això vol dir que és possible que no apareguin publicats immediatament, fins que els responsables del mitjà no els validin. S'acceptaran tots els comentaris, excepte aquells que continguin insults, continguts xenòfobs i que siguin contraris o atemptin contra la Llei, la moral, la bona fe o l'ordre públic, o que infringeixin drets de propietat intel.lectual o industrial. Tampoc es permetran els comentaris que no tinguin cap relació amb el contingut de la notícia o l'article al qual facin referència.


Al fer servir aquest servei, l' Usuari manifesta la seva conformitat amb aquestes condicions, comprometent-se a no fer-los servir per enviar missatges que difamin o insultin, o que continguin informació falsa, que sigui inapropiada, abusiva, nociva, pornogràfica, amenaçadora, fent mal a l' imatge pública i/o la vida privada de terceres persones o que per a qualsevol motiu infringeixin cap llei.

www.Capgros.com, podrà limitar, a la mida que tingués coneixement d' això, l' accés a la web d' opinions, informacions, comentaris, imatges i, en general, de qualsevol classe de material que vulneri allò disposat en aquesta clàusula. També s'informa que, tal i com obliga la llei, es recollirà la procedència (IP) de tots els comentaris entrats.

D' acord a l' anterior exposat, www.Capgros.com estarà legitimada per a suspendre de manera immediata la prestació del servei i, en el seu cas, per retirar els continguts presumpte o declaradament il•legals, ja ho faci al seu exclusiu criteri, ja a petició de tercer afectat o d' autoritat competent. Aquesta suspensió o retirada no donaran en cap cas dret a cap indemnització.
  Nom: 
  Opinió:  caracters (màxim 1.500)
Escriu l'any actual amb 4 xifres:
 
Ja pots llegir el Capgròs d'aquesta setmana
Edició digital
Hemeroteca
Serveis


Classificats
  Entra anuncis gratuïts
  Treball
  Compra-venda
  Amistat
  Classes
  Lloguer-traspàs
  Diversos
Necrològiques
Farmàcies de guàrdia
El temps
Horòscop
Amb la col·laboraci?de:

Qui som  |  Contacte  |  © Capgros.com - 2016  |  (Avís legal) titulars RSS   titulars RSS
Portal creat per
http://www.capsulamedia.com