a Google  
a capgros.com  
| 21 d'agost de 2014|

Maresme | Vilassar de Mar
Detenen un home de Vilassar de Mar per robar a instal·lacions esportives
Al detingut també se li imputen robatoris a l'interior de domicilis i furts de vehicles
EnviarAmic Enviar a un amic Imprimir Imprimir Opinio Afegir opinió Lectures 880 lectures Data 27|04|2011 12:43 Disminueix lletraAugmenta lletra
per capgros.com/ACN
Comparteix
Agents dels Mossos d'Esquadra de la Unitat d'Investigació de l'ABP Garraf han detingut a Jordi F.R, de 35 anys i veí de Vilassar de Mar com a presumpte autor de diversos robatoris a instal·lacions esportives d'arreu del territori català, robatoris a l'interior de domicilis i furts d'ús de vehicle. La investigació va començar a principis de març quan els agents van tenir constància d'un augment de robatoris a instal·lacions esportives de municipis catalans de diverses comarques: Garraf, Baix Llobregat, Maresme, Barcelonès, Vallès Oriental, Tarragonès i Gironès. Segons fonts policials, els robatoris es produïen generalment a l'interior de gimnasos, clubs de tennis o clubs de golf.

Els Mossos d'Esquadra han informat que el 'modus operandi' que utilitzava el detingut era similar en tots els robatoris. El presumpte autor es desplaçava a la instal·lació esportiva en un vehicle sostret (generalment de gamma alta) i una vegada a l'interior forçava els armariets dels vestidors per sostreure els diferents objectes, com per exemple claus de domicilis o vehicles, targetes de crèdit, diners en efectiu, entre d'altres.

Amb les claus sostretes, el presumpte autor aprofitava per robar vehicles, alguns dels quals es recuperaven més tard a prop d'altres instal·lacions esportives on tornaria a actuar, segons fonts policials, i també accedia a alguns dels domicilis que havia aconseguit les claus.

Els investigadors imputen al detingut tres robatoris a l'interior de domicili; onze robatoris i furts d'ús de vehicle; tretze delictes de furt i tres faltes de furt; un delicte d'estafa; un delicte de danys. Els Mossos d'Esquadra no donen la investigació per tancada, ja que estan estudiant i analitzant part dels objectes recuperats i no descarten la imputació de més delictes.

La detenció de Jordi F.R., a qui li consten antecedents per robatoris i furts, es va produir a Barcelona, quan circulava amb un vehicle robat i els agents van poder-lo identificar i comprovar que tenia una ordre de detenció pendent per part de la Unitat d'Investigació del Garraf. El detingut va ingressar a presó després de passar a disposició del Jutjat d'Instrucció en funcions de guàrdia de Barcelona.
EnviarAmic Enviar a un amic Imprimir Imprimir Opinio Afegir opinió Lectures 880 lectures Data 27|04|2011 12:43 Disminueix lletraAugmenta lletra

Afegeix la teva opinió sobre la notícia
www.Capgros.com no es fa responsable de les opicions entrades pels usuaris, i es reserva el dret a eliminar aquelles aportacions que siguin contraries o atemptin contra la Llei, la moral, la bona fe o l'ordre públic, o que infringeixin drets de propietat intel•lectual o industrial. Al fer servir aquest servei, l' Usuari manifesta la seva conformitat amb aquestes Condicions, comprometent-se a no fer-los servir per enviar missatges que difamin o insultin, o que continguin informació falsa, que sigui inapropiada, abusiva, nociva, pornogràfica, amenaçadora, fent mal a l' imatge pública i/o la vida privada de terceres persones o que per a qualsevol motiu infringeixin cap llei.

www.Capgros.com, podrà limitar, a la mida que tingués coneixement d' això, l' accés a la web d' opinions, informacions, comentaris, imatges i, en general, de qualsevol classe de material que vulneri allò disposat en aquesta clàusula. També s'informa que, tal i com obliga la llei, es recollirà la procedència (IP) de tots els comentaris entrats.

D' acord a l' anterior exposat, www.Capgros.com estarà legitimada per a suspendre de manera immediata la prestació del servei i, en el seu cas, per retirar els continguts presumpte o declaradament il•legals, ja ho faci al seu exclusiu criteri, ja a petició de tercer afectat o d' autoritat competent. Aquesta suspensió o retirada no donaran en cap cas dret a cap indemnització.

Els comentaris amb una diferència significativa de vots negatius seran esborrats automàticament.
  Nom: 
  Opinió:  caracters (màxim 1.500)
Escriu l'any actual amb 4 xifres:
 
Ja pots llegir el Capgròs d'aquesta setmana
Edició digital
Hemeroteca
Serveis

Classificats
  Entra anuncis gratuïts
  Treball
  Compra-venda
  Amistat
  Classes
  Lloguer-traspàs
  Diversos
Necrològiques
Farmàcies de guàrdia
El temps
Horòscop
Amb la col·laboració de:

Qui som  |  Contacte  |  © Capgros.com - 2014  |  (Avís legal) titulars RSS   titulars RSS
Portal creat per
http://www.capsulamedia.com