a Google  
a capgros.com  
| 26 de maig de 2016|

Maresme | Vilassar de Mar
Detenen un home de Vilassar de Mar per robar a instal·lacions esportives
Al detingut també se li imputen robatoris a l'interior de domicilis i furts de vehicles
EnviarAmic Enviar a un amic Imprimir Imprimir Opinio Afegir opinió Lectures 1037 lectures Data 27|04|2011 12:43 Disminueix lletraAugmenta lletra
per capgros.com/ACN
Comparteix
Agents dels Mossos d'Esquadra de la Unitat d'Investigació de l'ABP Garraf han detingut a Jordi F.R, de 35 anys i veí de Vilassar de Mar com a presumpte autor de diversos robatoris a instal·lacions esportives d'arreu del territori català, robatoris a l'interior de domicilis i furts d'ús de vehicle. La investigació va començar a principis de març quan els agents van tenir constància d'un augment de robatoris a instal·lacions esportives de municipis catalans de diverses comarques: Garraf, Baix Llobregat, Maresme, Barcelonès, Vallès Oriental, Tarragonès i Gironès. Segons fonts policials, els robatoris es produïen generalment a l'interior de gimnasos, clubs de tennis o clubs de golf.

Els Mossos d'Esquadra han informat que el 'modus operandi' que utilitzava el detingut era similar en tots els robatoris. El presumpte autor es desplaçava a la instal·lació esportiva en un vehicle sostret (generalment de gamma alta) i una vegada a l'interior forçava els armariets dels vestidors per sostreure els diferents objectes, com per exemple claus de domicilis o vehicles, targetes de crèdit, diners en efectiu, entre d'altres.

Amb les claus sostretes, el presumpte autor aprofitava per robar vehicles, alguns dels quals es recuperaven més tard a prop d'altres instal·lacions esportives on tornaria a actuar, segons fonts policials, i també accedia a alguns dels domicilis que havia aconseguit les claus.

Els investigadors imputen al detingut tres robatoris a l'interior de domicili; onze robatoris i furts d'ús de vehicle; tretze delictes de furt i tres faltes de furt; un delicte d'estafa; un delicte de danys. Els Mossos d'Esquadra no donen la investigació per tancada, ja que estan estudiant i analitzant part dels objectes recuperats i no descarten la imputació de més delictes.

La detenció de Jordi F.R., a qui li consten antecedents per robatoris i furts, es va produir a Barcelona, quan circulava amb un vehicle robat i els agents van poder-lo identificar i comprovar que tenia una ordre de detenció pendent per part de la Unitat d'Investigació del Garraf. El detingut va ingressar a presó després de passar a disposició del Jutjat d'Instrucció en funcions de guàrdia de Barcelona.
EnviarAmic Enviar a un amic Imprimir Imprimir Opinio Afegir opinió Lectures 1037 lectures Data 27|04|2011 12:43 Disminueix lletraAugmenta lletra

Afegeix la teva opinió sobre la notícia

Els comentaris dels lectors de www.Capgros.com estan subjectes a moderació prèvia. Això vol dir que és possible que no apareguin publicats immediatament, fins que els responsables del mitjà no els validin. S'acceptaran tots els comentaris, excepte aquells que continguin insults, continguts xenòfobs i que siguin contraris o atemptin contra la Llei, la moral, la bona fe o l'ordre públic, o que infringeixin drets de propietat intel.lectual o industrial. Tampoc es permetran els comentaris que no tinguin cap relació amb el contingut de la notícia o l'article al qual facin referència.


Al fer servir aquest servei, l' Usuari manifesta la seva conformitat amb aquestes condicions, comprometent-se a no fer-los servir per enviar missatges que difamin o insultin, o que continguin informació falsa, que sigui inapropiada, abusiva, nociva, pornogràfica, amenaçadora, fent mal a l' imatge pública i/o la vida privada de terceres persones o que per a qualsevol motiu infringeixin cap llei.

www.Capgros.com, podrà limitar, a la mida que tingués coneixement d' això, l' accés a la web d' opinions, informacions, comentaris, imatges i, en general, de qualsevol classe de material que vulneri allò disposat en aquesta clàusula. També s'informa que, tal i com obliga la llei, es recollirà la procedència (IP) de tots els comentaris entrats.

D' acord a l' anterior exposat, www.Capgros.com estarà legitimada per a suspendre de manera immediata la prestació del servei i, en el seu cas, per retirar els continguts presumpte o declaradament il•legals, ja ho faci al seu exclusiu criteri, ja a petició de tercer afectat o d' autoritat competent. Aquesta suspensió o retirada no donaran en cap cas dret a cap indemnització.
  Nom: 
  Opinió:  caracters (màxim 1.500)
Escriu l'any actual amb 4 xifres:
 
Ja pots llegir el Capgròs d'aquesta setmana
Edició digital
Hemeroteca
Serveis


Classificats
  Entra anuncis gratuïts
  Treball
  Compra-venda
  Amistat
  Classes
  Lloguer-traspàs
  Diversos
Necrològiques
Farmàcies de guàrdia
El temps
Horòscop
Amb la col·laboraci?de:

Qui som  |  Contacte  |  © Capgros.com - 2016  |  (Avís legal) titulars RSS   titulars RSS
Portal creat per
http://www.capsulamedia.com