a Google  
a capgros.com  
| 30 de maig de 2016|

Cultura | Teatre
Cesc Gelabert, Oriol Broggi i Clara Segura, a la temporada del Monumental
El teatre funcionarà a ple rendiment aquesta tardor amb una àmplia oferta de teatre, música i dansa i un nou cicle de petit format a Can Gassol
EnviarAmic Enviar a un amic Imprimir Imprimir Opinio Afegir opinió Lectures 2039 lectures Data 27|08|2010 13:45 Disminueix lletraAugmenta lletra
Clara Segura, a 'Electra'
per V. B.
Comparteix
El Teatre Monumental bullirà d’activitat escènica durant aquesta tardor, després de molts mesos escapçat pel cúmul d’obres de rehabilitació que s’hi han executat. La programació de la temporada estable de teatre, dansa i música que promou l’IMAC d’octubre a desembre ofereix quatre obres de teatre - amb noms de prestigi com Oriol Broggi, Ramon Madaula, Júlio Manrique o Clara Segura- dues de dansa, cinc concerts, un nou cicle de petit format vinculat al nou centre de creació d’arts escèniques Can Gassol, i quatre obres infantils de La Xarxa.

La temporada s’obrirà el dia 8 d’octubre amb el muntatge Coses que dèiem avui, de Neil Labute. El director Júlio Manrique repeteix equip i autor després de l’èxit aconseguit amb La forma de les coses, que ja va portar al Monumental. A finals d’octubre es representarà Un déu salvatge, amb Ramon Madaula i Vicenta N’DOngo, una comèdia sobre l’enfrontament entre dues famílies arran d’una petita baralla entre dos dels fills. Oriol Broggi, un habitual de la temporada d’arts escèniques, torna a Mataró amb dues obres. Per una banda, la comèdia Natale in casa Cupiello, protagonitzada per Pep Cruz i escrita per Eduardo De Filippo. A més, Broggi tancarà la programació amb la seva adaptació del clàssic grec Electra, encarnada per Clara Segura.

Una de les grans novetats de l’oferta de l’IMAC arriba amb el cicle de petit format al nou centre de creació escènica ubicat a l’antiga nau de Can Gassol. El cicle, dedicat als nous llenguatges escènics, s’estrenarà amb Volare, de la companyia Los Dos Los, i també inclourà les obres El Mal Menor, Experiencias con un desconocido show para TV, i El so del taronger, obra dels artistes Neil Harbisson i Moon Ribas, que ha guanyat els Premis a la Creció Escènica de l’IMAC.

Gelabert i Belmonte

En l’àmbit de la dansa, destaca especialment l’aposta pel darrer muntatge del coreòraf i ballarí Cesc Gelabert. Es tracta de Belmonte, una abstracció basada en el món dels toros i inspirada en la personalitat de Juan Belmonte. L’obra es va estrenar ara fa 22 anys i la companyia Gelabert Azzopardi l’ha recuperat per obrir la temporada del teatre Lliure. La companyia Trànsit, d’altra banda, presentarà la seva darrera proposta, Désir. En el camp de la música, Pep Sala portarà al Monumental la seva gira Circ Global, el dia 2 d’octubre. També destaquen diversos concerts de la temporada del Foment Mataroní, com ara el que oferirà el tenor Josep Fadó i la Nova Orqestra Simfònica. Trànsit Dansa i Gospelsons protagnitzaran les dues activitats familiars programades per aquesta tardor, mentre que la fundació Xarxa d’Espectacles portarà quatre espectacles fins al mes de desembre.
EnviarAmic Enviar a un amic Imprimir Imprimir Opinio Afegir opinió Lectures 2039 lectures Data 27|08|2010 13:45 Disminueix lletraAugmenta lletra

Afegeix la teva opinió sobre la notícia

Els comentaris dels lectors de www.Capgros.com estan subjectes a moderació prèvia. Això vol dir que és possible que no apareguin publicats immediatament, fins que els responsables del mitjà no els validin. S'acceptaran tots els comentaris, excepte aquells que continguin insults, continguts xenòfobs i que siguin contraris o atemptin contra la Llei, la moral, la bona fe o l'ordre públic, o que infringeixin drets de propietat intel.lectual o industrial. Tampoc es permetran els comentaris que no tinguin cap relació amb el contingut de la notícia o l'article al qual facin referència.


Al fer servir aquest servei, l' Usuari manifesta la seva conformitat amb aquestes condicions, comprometent-se a no fer-los servir per enviar missatges que difamin o insultin, o que continguin informació falsa, que sigui inapropiada, abusiva, nociva, pornogràfica, amenaçadora, fent mal a l' imatge pública i/o la vida privada de terceres persones o que per a qualsevol motiu infringeixin cap llei.

www.Capgros.com, podrà limitar, a la mida que tingués coneixement d' això, l' accés a la web d' opinions, informacions, comentaris, imatges i, en general, de qualsevol classe de material que vulneri allò disposat en aquesta clàusula. També s'informa que, tal i com obliga la llei, es recollirà la procedència (IP) de tots els comentaris entrats.

D' acord a l' anterior exposat, www.Capgros.com estarà legitimada per a suspendre de manera immediata la prestació del servei i, en el seu cas, per retirar els continguts presumpte o declaradament il•legals, ja ho faci al seu exclusiu criteri, ja a petició de tercer afectat o d' autoritat competent. Aquesta suspensió o retirada no donaran en cap cas dret a cap indemnització.
  Nom: 
  Opinió:  caracters (màxim 1.500)
Escriu l'any actual amb 4 xifres:
 
Ja pots llegir el Capgròs d'aquesta setmana
Edició digital
Hemeroteca
Serveis


Classificats
  Entra anuncis gratuïts
  Treball
  Compra-venda
  Amistat
  Classes
  Lloguer-traspàs
  Diversos
Necrològiques
Farmàcies de guàrdia
El temps
Horòscop
Amb la col·laboraci?de:

Qui som  |  Contacte  |  © Capgros.com - 2016  |  (Avís legal) titulars RSS   titulars RSS
Portal creat per
http://www.capsulamedia.com