a Google  
a capgros.com  
| 1 de juny de 2016|
Mataró Innova TV
  Enviar a un amic
  Imprimir
  (afegir opinió)
  lectures
  08/06/2011
Disminueix lletraAugmenta lletra

 
La Fitxa
OEMVAG TecnoCampus Mataró-Maresme Av. d’Ernest Lluch, 32 Torre TCM 2, Planta 1 08302 Mataró Telf: 902 750 810 Web: www.oemvag.es Any de creació: 2010
OEMVAG: Accessoris originals per al vehicle
OEMVAG comercialitza via internet i per tot el món recanvis i components del grup Audi
.............................................
per Xavier Amat
fotos
.............................................
Un portal a la xarxa de venda de components i accessoris per al vehicle, sempre originals i de les marques Volskswagen, Audi, Skoda i Seat. Així de senzill, però també així d’inusual. “La idea va sorgir perquè jo tinc un Volkswagen i vaig comprovar que no podia comprar recanvis oficials a través d’internet”, explica el cofundador – junt amb la seva dona - de l’empresa OEMVAG España SL, Fernando Molinari. “No tothom viu a prop d’un concessionari, hi ha qui s’ha de desplaçar molts quilòmetres per fer la compra, i per tant amb aquesta eina poden estalviar temps i diners. Però sembla que les marques no estan gaire per la labor, i la proposta va sortir de nosaltres”, diu. En menys d’un any que fa que va obrir el portal, ja ha fet clients a 30 països dels cinc continents, principalment europeus, però també des de Nova Zelanda fins a Sudàfrica. “Ens sol•liciten components que no troben als seus països, i els que més sortida tenen són els accessoris esportius”, informa Molinari, que considera que la crisi no afecta especialment aquest sector: “Precisament com que ara costa més canviar-se el cotxe, el que fan molts conductors és anar-hi introduint petits canvis o millores”.

El nom de l’empresa ve de les sigles de les paraules angleses “Original Equipment Manufacturer”, junt amb Volkswagen Audi Group, i malgrat que la relació bàsica és online, no hi manca tampoc un telèfon de contacte. “La majoria d’accessoris se’ls pot instal•lar el mateix client, però molts truquen precisament per això, per assegurar-se que podran fer l’operació ells mateixos, o per si els sorgeix cap dubte durant la instal•lació, un servei post-venda que també oferim”, manifesta. Molinari, resident a Mataró des de fa deu anys, va triar les marques del grup Audi perquè eren les que coneixia millor, però també perquè aquest grup té en el seu haver fins a 13 marques. “De moment en comercialitzem quatre, però la idea és oferir productes d’altres marques del grup ben aviat”. De la mateixa manera, i tot i que amb la presència que té ja ara a internet ha assolit una expansió destacable, vol obrir portals específics per a diferents països, adaptats a cada regió o Estat. Tot des de les oficines del TecnoCampus Mataró-Maresme, on hi és des del passat mes de novembre. “Ens hi sentim a gust; amb l’IMPEM ja hi vam contactar quan vam fer el pla d’empresa, i ara al TCM hi estem molt bé, tot i que, és clar, els components que subministrem els tenim en magatzems llogats fora d’aquí”.

Por a comprar per internet

Per a que funcionin empreses com OEMVAG, és bàsic que els clients s’habituïn a la compra a través d’internet, una “por” que Fernando Molineri considera que es va perdent a poc a poc. “Als països del nord d’Europa tothom compra a la xarxa sense cap problema; en canvi, al sud, encara hi ha moltes reticències, molta gent que no se’n fia o que li fa respecte. Però sembla que es van fent passos en aquest sentit”, considera.Amb la col·laboraci?de:

Qui som  |  Contacte  |  © Capgros.com - 2016  |  (Avís legal) titulars RSS   titulars RSS
Portal creat per
http://www.capsulamedia.com