L’Ajuntament duu a terme durant el mes de novembre una quinzena d’actuacions de manteniment i millora de la pavimentació de calçada a diferents carrers de la ciutat. El conjunt dels treballs suma un total de 21.305 m² pavimentats. Les obres van començar a principis de novembre i està previst que estiguin enllestides abans d’acabar el mes. Els carrers on es treballa són: Avinguda de Lluís Companys (entre el carrer d’Alarona i la plaça de Manuel Serra i Xifra), Melcior de Palau, Altafulla, La Riera (entre la Muralla i la plaça d’Espanya) Mossèn Ramon Fornells, Isabel II, Cristòfol Colom, Camí Ral (entre Pasqual Madoz i Plaça de l’Havana) camí dels Caputxins, i Lluís Ferrer. En els propers dies també es durà terme la millora de la calçada en els següents vials: Camí dels Capellanets, Mare de Déu de Núria, Josep Maria Pellicer i Carrer del Mas Sant Jordi.

Aquestes són les actuacions d’asfaltat incloses de manera específica en el pressupost de 2017, però l’Ajuntament també actuarà durant els propers mesos en altres projectes de millora de la via pública

La pavimentació es fa amb una mescla bituminosa en calent. En el cas de La Riera s’ha asfaltat amb paviment sonoreductor. Les obres tenen un cost de 345.000 €. L’Ajuntament ha adjudicat els treballs a la unió temporal d’empreses formada per Deumal i Vialser. Aquestes són les actuacions d’asfaltat incloses de manera específica en el pressupost de 2017, però l’Ajuntament també actuarà durant els propers mesos en altres projectes de millora de la via pública. El pressupost de 2017 per al global d’actuacions de millora de la via pública puja a 2,5 milions.

Ronda Cervantes

La setmana passada van començar les obres de reurbanització de la ronda Cervantes dins dels ajuts de la Llei de barris i aquesta setmana s’han iniciat els treballs de millora de voreres de la via pública previstes dins el pressupost de 2017. També estan previstes millores al carrer de Josep Monserrat i Cuadrada i, a càrrec d’Aigües de Mataró, la reforma del clavegueram i reurbanització del carrer de la República Argentina i del carrer de Sant Ramon, entre d’altres.