Xesco Gomar i Alicia Romero
Xesco Gomar i Alicia Romero

Xesco Gomar i Alícia Romero batallaran per les regnes del PSC al Maresme

El fins ara primer secretari dels socialistes a Mataró i la diputada al Parlament opten a la primera secretaria del partit a la comarca

Dos mataronins, Xesco Gomar i Alícia Romero, batallaran per fer-se amb les regnes del PSC del Maresme. La diputada al Parlament i exregidora de Promocio Econòmica a la capital del Maresme va comunicar la seva candidatura la setmana passada. I ahir dilluns Gomar, fins ara primer secretari del PSC a Mataró, va comunicar que tambié feia aquest pas endavant. 

Les primàries tindran lloc a principis de 2017, després que Xavier Amor anunciés que no s'hi tornaria a presentar

Les primàries es van convocar el passat 18 de novembre després que l'actual primer secretari del PSC al Maresme, Xavier Amor (alcalde de Pineda) manifestés al Consell de Federació del partit que no es tornaria a presentar a la reelecció. Serà a principis de l'any que ve quan els militants de tota la federació decidiran el nou primer secretari, de moment amb Romero i Gomar com a únics candidats.

Alícia Romero va fer pública la seva candidatura a principis de la setmana passada en un acte al TecnoCampus. Sota l'eslogan de "Suma amb nosaltres", la va presentar com un "projecte col·lectiu" que vol sumar els diferents territoris i sensibilitats de la comarca. En el manifest que l'acompanya, lamenta que en els darrers anys el PSC "no ha tingut l'habilitat suficient" per fer front a reptes com "la crisi econòmica, social i territorial" i la irrupció de la "nova política", cosa que li ha comportat "una pèrdua de pes polític i social".

Amb la il·lusió del 24 de maig

Gomar, per la seva banda, va explicitar la seva candidatura a la seu del PSC de Mataró en una assemblea extraordinària. Va anunciar que deixava el càrrec de primer secretari del PSC local, , des del qual va pivotar la sorprenent victòria de David Bote a les eleccions a l'Ajuntament de Mataró. Gomar, de 35 anys, exdelegat de la Junta de Andalucía a Catalunya, va assegurar en el seu discurs que "no tornaré a viure un dia tan emocionant com el passat 24 de maig de 2015" però va augurar que en el futur "viurem dies semblants a aquell". Va repetir que té la mateixa "emoció, coratge i ganes de victòria" que llavors.

Arxivat a:

Comentaris

Amb la col·laboració de

Generalitat de Catalunya
Logo Capgròs
  • Capgròs Comunicació, SL
  • Ronda President Irla,26 (Edifici Cenema) 08302 Mataró (Barcelona)
  • Telèfon: 93 312 73 53
  • info@capgroscomunicacio.com
  • redaccio@capgros.com
  • publicitat@capgros.com

Associat a l’àrea digital

Amic mitjans d'informació i comunicació

Web auditada per OJD Interactive