La portaveu socialista, Núria Moreno
Notícies relacionades
La portaveu socialista, Núria Moreno

VOLEMataró demana la dimissió de la regidora de Via Pública i Mobilitat

Consideren que Núria Moreno és culpable de 'mala gestió, falta de comunicació i deixadesa' en la seva gestió del conflicte de Mataró Bus i la mobilitat

El grup municipal de VoleMataró ha demanat la dimissió de la regidora de Via Pública i Mobilitat, Núria Moreno (PSC). El motiu, la "mala gestió, falta de comunicació i deixadesa" en la gestió del servei de Mataró Bus. Ho afirmen arran del conflicte laboral que existeix en el si del servei municipal, externalitzat a una empresa privada. A això hi sumen altres "errors intencionats" com ara la polèmica amb la Policia Local, l'amenaça de vaga dels treballadors de la neteja, o els endarreriments en qüestions com la possible municipalització del Mataró Bus o l'elaboració del Pla de Mobilitat. 

Protesta al Ple. Foto: V. B.

"És evident que la regidora és perjudicial pels treballadors i treballadores públics, pels drets laborals i per la gestió dels diners públics", afirma el partit en un comunicat, que considera que el govern municipal sociovergent "es va formar a base de repartir-se les cadires i esperar asseguts i amb els braços plegats que arribin les eleccions del 2019".

Arxivat a:

Comentaris

Amb la col·laboració de

Generalitat de Catalunya
Logo Capgròs
  • Capgròs Comunicació, SL
  • Ronda President Irla,26 (Edifici Cenema) 08302 Mataró (Barcelona)
  • Telèfon: 93 312 73 53
  • info@capgroscomunicacio.com
  • redaccio@capgros.com
  • publicitat@capgros.com

Associat a l’àrea digital

Amic mitjans d'informació i comunicació

Web auditada per OJD Interactive