Montse Moron al Ple
Montse Moron al Ple

Capgros.com

VoleMataró critica la desunió del govern municipal per la "rivalitat Bote-Quim"

El grup municipal presenta una desena d'alegacions als pressupostos i critica l'executiu per estar "en campanya constant"

"Hi ha una rivalitat contínua entre Bote i Quim". Així defineix VoleMataró la situació actual del govern municipal, en referència a la presumpta desunió entre els dos socis de govern encarnats per l'alcalde, David Bote (PSC), i el primer tinent d'alcalde, Quim Fernàndez (CiU). En un comunicat, VoleMataró critica que aquesta rivalitat es tradueix en un executiu que "fa campanya contínuament", ja sigui "als actes institucionals o als bars, recuperant allò que feia en Baron d'un cafè amb els veïns".

Una desena d'al·legacions al pressupost

Més enllà d'això, Volem ha anunciat que ha presentat una desena d'al·legacions al Pressupost i al PAM 2017, dels quals critica la manca de suport al comerç de proximitat, al petit autònom i a les pymes. També lamenten que no es faci prou en la lluita contra la pobresa i la vulnerabilitat. A més, reclamen que s'incloguin les al·legacions del partit que es van acceptar l'any passat i que encara no s'han posat en marxa. 

Arxivat a:

Comentaris

Amb la col·laboració de

Generalitat de Catalunya
Logo Capgròs
  • Capgròs Comunicació, SL
  • Ronda President Irla,26 (Edifici Cenema) 08302 Mataró (Barcelona)
  • Telèfon: 93 312 73 53
  • info@capgroscomunicacio.com
  • redaccio@capgros.com
  • publicitat@capgros.com

Associat a l’àrea digital

Amic mitjans d'informació i comunicació

Web auditada per OJD Interactive