-
-

Víctor López, escollit nou President de l'Assemblea de la JNC les comarques de Barcelona

El mataroní té 23 anys i és politòleg especialitzat en polítiques comparades.

L'assemblea territorial de la Joventut Nacionalista de Catalunya a la Regió 1 (Comarques de Barcelona) va escollir el passat 31 de març al jove mataroní Víctor López com a President de l'Assemblea Territorial amb el 87% dels vots. Les joventuts del Partit Demòcrata (PDeCAT) es troben actualment en un procés de reorganització interna després de celebrar el seu XIX Congrés a Vilanova i la Geltrú a principis de març, on va revalidar el càrrec l'actual Secretari General, Sergi Miquel.

López considera que la seva principal prioritat és treballar per cohesionar el territori que conforma l'arc metropolità, des de Mataró fins L'Hospitalet passant per Badalona, Granollers, Sabadell i Terrassa. L'objectiu és treballar conjuntament en aquells problemes comuns que afecten a tots els territoris (transports, indústria, medi ambient) i trobar solucions i propostes de conjunt. Juntament amb l'hospitalenc Eliseu Esterlich, nou coordinador territorial, volen donar a la Regió 1 un paper rellevant com a territori més nombrós dins de la JNC i defensar el "sí" al referèndum en l'històric cinturó roig per convèncer el màxim nombre d'indecisos.

Víctor López, de 23 anys, és politòleg especialitzat en polítiques comparades i relacions internacionals amb màster en estudis europeus. Actualment, és membre del Comité Local del PDeCAT des del passat desembre en l'equip liderat per l'advocat Alfons Canela.

Arxivat a:

Comentaris

Amb la col·laboració de

Generalitat de Catalunya
Logo Capgròs
  • Capgròs Comunicació, SL
  • Ronda President Irla,26 (Edifici Cenema) 08302 Mataró (Barcelona)
  • Telèfon: 93 312 73 53
  • info@capgroscomunicacio.com
  • redaccio@capgros.com
  • publicitat@capgros.com

Associat a l’àrea digital

Amic mitjans d'informació i comunicació

Web auditada per OJD Interactive