Image de la manifestació de la vaga general. Foto: R.Gallofré
Image de la manifestació de la vaga general. Foto: R.Gallofré

Uns 3.000 mataronins es manifesten per l'alliberament dels presos polítics i en suport a la vaga

La manifestació d'aquest 8 d'octubre ha arrencat a la plaça Granollers i els assistents han tallat la C-32 a la sortida Mataró Oest durant una hora

Uns 3.000 mataronins i mataronines s'han manifestat aquest dimecres a la capital del Maresme per exigir l'alliberament dels representants polítics catalans presos, en el marc de la vaga general d'aquest 8 de novembre. La manifestació, convocada pel Comitè en Defensa de la República, ha estat molt nombrosa, tot i que no tant com la de l'anterior vaga del 3 d'octubre a la ciutat. Els assistents s'han congregat cap a quarts de dotze del matí a la plaça Granolles i la capçalera ha enfilat Via Europa amunt. Entre els manifestants hi havia diversos representants polítics de grups sobiranistes de la ciutat.

Image de la manifestació de la vaga general. Foto: R.Gallofré

Un cop ha arribat a la plaça de França la marxa ha baixat fins a l'autopista C-32, a l'alçada de la sortida Mataró Oest. Els manifestants han tallat la circulació durant prop d'una hora, sense que s'hagin produït incidents. Durant tot aquest matí la circulació ha estat molt complicada arreu del país, també al Maresme, amb talls a carreteres com la C-60 o l'N-II. Cap a 3/4 de 2 del migdia s'ha aixecat el tall. 

De cara a aquesta tarda hi ha convocada una nova protesta, a les 18h davant l'Ajuntament. Tot plegat dins de la jornada de vaga i d'aturada general de país contra la repressió que, segons els convocants, viuen les institucions i el poble català, que s'ha traduït entre altres mesures amb l'empresonament de diversos consellers del govern català arran de la declaració d'independència feta pel Parlament. 

Arxivat a:

Comentaris

Amb la col·laboració de

Generalitat de Catalunya
Logo Capgròs
  • Capgròs Comunicació, SL
  • Ronda President Irla,26 (Edifici Cenema) 08302 Mataró (Barcelona)
  • Telèfon: 93 312 73 53
  • info@capgroscomunicacio.com
  • redaccio@capgros.com
  • publicitat@capgros.com

Associat a l’àrea digital

Amic mitjans d'informació i comunicació

Web auditada per OJD Interactive