Un instant de la manifestació de l'1 de Maig. Foto: Cedida
Un instant de la manifestació de l'1 de Maig. Foto: Cedida

Unes 300 persones es manifesten a Mataró per l'1 de maig

La manifestació convocada per sindicats com CNT i COS, entre altres organitzacions, crida contra el capitalisme i a favor de la vaga general

La manifestació de l'1 de Maig a Mataró va convocar ahir dilluns al matí prop de 300 persones. La concentració va transcórrer pels carrers de la ciutat convocada pels sindicats CNT i COS, a més d'entitats vinculades als moviments anticapitalistes i al feminisme com ara Arran, CNT, COS, Endavant OSAN, Esquerres per la independència, IAC, JERC, Jovent Mataroní, Joves per la Terra, Maresme Feminista, PAC, Papers per a Tothom i Poble Lliure.

Els manifestants van marxar sota l'eslogan 'Unim les lluites', i van reclamar lluitar contra "el capitalisme racista, classista i patriarcal"

Els manifestants van marxar sota l'eslogan 'Unim les lluites', i van reclamar lluitar contra "el capitalisme racista, classista i patriarcal", segons resava el seu manifest. El text també reclama la convocatòria d'una vaga general, quatre anys i mig després de la celebració de la darrera. Des de llavors, afegeixen, "continua el despotisme institucional que nega la legítima voluntat dels pobles a l'autodeterminació, ofegant i reprimint qualsevol expressió, organització, manifestació o voluntat política que posi en qüestió al sistema capitalista exigint la llibertat dels pobles i la seva plena sobirania".

 

Arxivat a:

Comentaris

Amb la col·laboració de

Generalitat de Catalunya
Logo Capgròs
  • Capgròs Comunicació, SL
  • Ronda President Irla,26 (Edifici Cenema) 08302 Mataró (Barcelona)
  • Telèfon: 93 312 73 53
  • info@capgroscomunicacio.com
  • redaccio@capgros.com
  • publicitat@capgros.com

Associat a l’àrea digital

Amic mitjans d'informació i comunicació

Web auditada per OJD Interactive