Un jutge de Mataró ha cancel·lat el deute
Un jutge de Mataró ha cancel·lat el deute

Un jutge de Mataró investiga els Mossos per "inactivitat" durant el Referèndum

També ha obert diligències per la denúncia d'un particular per l'ús de les seves dades durant l'1-O, i nou més per lesions i atemptat contra la Guàrdia Civil

El jutjat d'instrucció número 4 de Mataró ha obert diligències per revelació de secrets per la denúncia d'un particular per l'ús de les seves dades durant el Referèndum de l'1 d'octubre. També per una denúncia d'un particular contra els Mossos per inactivitat en un col·legi de votació. A més, ha obert vuit diligències per lesions i una altra per atemptat conra un agent de la Guàrdia Civil.

Votant al Satorras

Un total de 24 jutjats arreu de Catalunya han obert diligències per fets relacionats amb la jornada de l'1 d'octubre, segons dades facilitades pel Tribunal Superior de Justícia de Catalunya (TSJC). D'aquests, 16 han obert investigacions contra els Mossos d'Esquadra per "desobediència per inactivitat" durant la jornada. Arran de diverses denúncies presentades, també s'han obert altres causes per delictes de lesions, per votacions il·legals o per revelació de secret per l'ús de dades personals. 

Arxivat a:

Comentaris

Amb la col·laboració de

Generalitat de Catalunya
Logo Capgròs
  • Capgròs Comunicació, SL
  • Ronda President Irla,26 (Edifici Cenema) 08302 Mataró (Barcelona)
  • Telèfon: 93 312 73 53
  • info@capgroscomunicacio.com
  • redaccio@capgros.com
  • publicitat@capgros.com

Associat a l’àrea digital

Amic mitjans d'informació i comunicació

Web auditada per OJD Interactive