Una acció del partit. Foto: Getty Images
Una acció del partit. Foto: Getty Images

Un gran Albert Ramos es queda a les portes de les semifinals a Shangai

El tenista mataroní no va poder sorprendre a Cilic.

Albert Ramos va tenir un paper més que destacat en el Masters 1.000 de Shangai, on va donar un cop d'autoritat i va demostrar que està entre els millors del món per algun motiu. El tenista mataroní va anar superant els seus rivals des de la primera ronda, començant per Joao Sousa, seguint per un sempre dur Pablo Carreño i sorprenent a Jan-Lenard Struff per 7-6 (4) i 6-4. Aquest resultat li va permetre arribar als quarts de final davant Marin Cilic, quart cap de sèrie amb qui va acabar claudicant.

Allà, tot i que Ramos ja l'havia sorprès en alguna ocasió, va acabar claudicant amb el croat per 6-3 i 6-4. El tenista mataroní no va tenir opcions de victòria davant un Cilic molt sòlid que no va cometre gaires errors. Ramos va fer un bon partit, però no va saber aprofitar algunes errades del seu rival i no va poder trencar el matx.

En declaracions al final del partit, el tenista va admetre estar "satisfet amb el joc d'aquesta setmana" tot i la derrota, i va assegurar que esperava poder acabar la temporada amb els "bons resultats" d'aquest any. Es troba el 25 del món al rànquing ATP.

Arxivat a:

Comentaris

Amb la col·laboració de

Generalitat de Catalunya
Logo Capgròs
  • Capgròs Comunicació, SL
  • Ronda President Irla,26 (Edifici Cenema) 08302 Mataró (Barcelona)
  • Telèfon: 93 312 73 53
  • info@capgroscomunicacio.com
  • redaccio@capgros.com
  • publicitat@capgros.com

Associat a l’àrea digital

Amic mitjans d'informació i comunicació

Web auditada per OJD Interactive