foto 3377638
foto 3377638

Torrent ve a la Missa de Les Santes per desig seu, no perquè l'Ajuntament l'hagi convidat

L'alcalde David Bote no l'havia convidat, ni a ell ni a cap altre polític, però ha estat el president del Parlament qui ha demanat assistir-hi

Des que és alcalde, ja fa tres anys, David Bote ha preferit no convidar oficialment cap polític a la Missa de Les Santes. Una opció que va escollir de cara a evitar la politització de la Festa Major. En el mandat anterior, l'alcalde Joan Mora (CiU) va actuar de manera molt diferent. De fet en el seu primer any, la idea de convidar Felip Puig, llavors Conseller d'Interior, va generar una gran polèmica (Puig era al centre de l'huracà per com els Mossos havien desallotjat els acampats del 15-M a plaça Catalunya de Barcelona). 

Aquest divendres dia 27, però, la segona màxima autoritat de Catalunya, el president del Parlament Roger Torrent (ERC) serà a la Missa de Les Santes. També assistirà, com és tradició amb els convidats, a l'Anada a l'Ofici i a la Desfilada posterior, amb la resta d'autoritats, figures i comparses. Però no ha estat pas l'Ajuntament qui l'ha convidat, sinó el propi Torrent qui ha expressat directament el seu desig d'assistir als actes. Va ser l'oficina de presidència del Parlament qui es va posar en contacte amb l'Ajuntament per notificar-los l'interès de Torrent de ser-hi present. I el consistori ha acceptat rebre'l, com a segona màxima autoritat del país que és. 

Arxivat a:

Comentaris

Amb la col·laboració de

Generalitat de Catalunya
Logo Capgròs
  • Capgròs Comunicació, SL
  • Ronda President Irla,26 (Edifici Cenema) 08302 Mataró (Barcelona)
  • Telèfon: 93 312 73 53
  • info@capgroscomunicacio.com
  • redaccio@capgros.com
  • publicitat@capgros.com

Associat a l’àrea digital

Amic mitjans d'informació i comunicació

Web auditada per OJD Interactive