Foto: ERC
Foto: ERC

Tornen a penjar la pancarta amb el lema "llibertat presos polítics" a l'Ajuntament de Mataró

CiU i ERC l'han penjada a la façana, des de la finestra dels seus despatxos, quatre dies després que l'alcalde, del PSC, ordenés retirar-la

"No hem rebut cap notificació prohibint-nos penjar aquesta pancarta. Per tant, fins que els presos polítics no tornin a casa la lluirem als despatxos de CiU i ERC". Així s'han manifestat els republicans respecte a la decisió dels dos partits de tornar a penjar a la façana de l'Ajuntament la pancarta amb el lema "Llibertat presos polítics". Ho han fet quatre dies després que l'alcalde, David Bote, ordenés retirar-la, després que hagués estat dos dies penjada al mateix lloc.

Retirada del cartell. Fotos: ERC

Bote ho va fer per mantenir la "neutralitat institucional" de cara a les eleccions del 21-D, després de la decisió de la Junta electoral provincial arran d'un recurs presentat per C's per una pancarta similar a l'Ajuntament de Barcelona. Per fer-ho va caldre una grua elevadora des de La Riera. Els dos partits que l'havien penjat es van queixar que no havien rebut cap notificació ni ordre, i per tant aquest divendres al migdia han decidit penjar-la de nou. 

Arxivat a:

Comentaris

Amb la col·laboració de

Generalitat de Catalunya
Logo Capgròs
  • Capgròs Comunicació, SL
  • Ronda President Irla,26 (Edifici Cenema) 08302 Mataró (Barcelona)
  • Telèfon: 93 312 73 53
  • info@capgroscomunicacio.com
  • redaccio@capgros.com
  • publicitat@capgros.com

Associat a l’àrea digital

Amic mitjans d'informació i comunicació

Web auditada per OJD Interactive